April 19, 2010

Yeahhhhhhhh adam dah daftar skolah.

Selamat kembali bekerja tuk diri sendiri.
weekend yg penuh dgn warna warni-wahhhhh gitu ;-P
-
Jumaat bermula seawal bismillah dipagi hari
incik tan la gatai mulut ckp ngan adam kami hari jumaat cuti
sudahnya mamat tu x nak g skolah cissss kacau daun tul hehehe
-
Tujuan awalnya nak daftarkan adam darjah 1
tetiba terasa cepat betul masa berlalu
wahhhh nak skolah dah anak bujang kami sobsobsob ..
-
Muka hepi dpt monteng cisssss!!!!
Sekolah yg dituju - Sek Keb Seksyen 13, Shah Alam
sebelum tu singgah bekpes dulu
then gi copy document yg diperlukan
saja la x prihatin kan kami ni
x reti nak get ready awal²
hari ni nak daftar , hari ni ler nak buat segala
nasib baik gak la saya dah daftar online
tp paling choyyyyy sbb x bawa sampul surat + setem
ulang balik gi pej pos kat giant-sempat lak tu skodeng sana sini hihihi
pukul 11++ gitu dah settle
Next entry :~
1-ambik maykad , buat mykad & mykid
2-makan² time
3-main time tuk adam
4-shopping time tuk saya + solat jumaat tuk lokong
5-visit aimy kat DEMC
6-gi layan mata jualan murah kat stadium
7-balik rumah memengsankan diri .

5 komen uolls ::

sayangsayangibu said...

wah adam...
mahuk g scool yup ;p

Jiejah @ Iza said...

eja
hhehehe tu la , mcm cepat je kan ?
tp 2012 baru skolah pun kihkihkih

ina mail said...

Adam ni ikut muka sapa ni.ayah ke mak.suka tengok muka dia , sweet je.

Jiejah @ Iza said...

ina
muka leon lai ming kot wakakakka

eynda said...

Sama sekolah dgn adam eynda....jauhhhhh kannn...kita buat car pool la :-p

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers