April 22, 2010

Honey-honey grill rest

Logo rest ni - (credit to pak google)
Hari ni saya bekpes dengan cucur bilis 3ketui + holick jek.
so at 12++ perut dah nyanyi lagu rock kapak
harus la carik nasik kaaann,
semalam dah off nasik , so hari ni kita mkn saja lahh.
*alasan x bleh blah* :-P
-
Jadinya saya & o/mate terjah rest yg baru tp x berapa baru buka
location :~ Belakang office jekk @ G/marie .
dah lama nak cuba tp asyik x berkesempatan
so hari ni , here we are
ngehhhhh ngehhh ...
mine- sirap selasih
mine - set nasi + daging&udang bakar
ada sup ,kerabu apple & sambal kicap
terbaikkkkk dr ladang.
ini o/mate saya pula
set nasi + ayam bakar
-
harga ??
reasonable , nak mkn 2 set pun still mampu kehkehkeh
saya punya set w/out air = RM7.90
see ..murahhh kan ?

-
My o/mate set = RM 4.90

-
jommmmmmmmm layan honeyhoney grill




5 komen uolls ::

sayangsayangibu said...

mommy adam, kita tengok menu nih
air liur kita mencecehhhh....
uikkksss sangat sodap ;p

eynda said...

Daging bakar...sedapnyer...

Jiejah @ Iza said...

k.eja
mmg sedap . jommmmmm saya belanja kihkih


eynda
tp daging dia liat sket , kalau dia potong lebih nipis kompom lebih sedap :-P

AnnieLuvShuc said...

try cari nk mkn td kt glenmarie... puas cari xjumpa jg... is it opposite politeknik? puas pusing2.. signboard pun xjumpa... end up mkn kt tempat lain.... pls guide us where the exact location??

Jiejah @ Iza said...

annie
sorry terlepas pandang komen u .
yupppp opposite poli ,kan ada byk² kedai makan kat sana but honey² grill ni belah dlm ,means u x nmpk dr tepi jln .

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers