April 9, 2010

Dia sangat sweet :-))

Budak ini sgt sweet pagi td .
masa saya temankan dia b/fast pg td , dia tgk je saya
ye la , saya x berapa cergas sbb tgh period
so saya duduk aje la depan tv tgk berita
then dia dtg urut² kaki saya
-
lepas tu tya saya
"mummy sakit kaki tak ?"
saya geleng kepala , lepas tu dia tya lagi
"mummy sakit kepala"
saya kata ~ 'tak sakit'
tp dia dtg pulak picit² kepala saya
olollolololo sweet nya chenta hati saya pg ni
buat hati mummy cair jekk.
kadang² saya rasa dia membesar begitu cepat.
bau pun dah masham hehehe

6 komen uolls ::

hajarus said...

alololo... betul la kak.. so sweetttt.. ;d

Jiejah @ Iza said...

hajar
hehehehhe tu ler .. mcm nak cubit² jek pipi dia tuh hahahaha

sayangsayangibu said...

bijaknyer.....;p

eddie dewanaga said...

good boy... Adam sudah ada sweetheart nanti, Mummy Adam picit kaki sendiri...

Jiejah @ Iza said...

eja
tu lerrrr , time sweet mmg sweet la tp kalau time menakal ya ampunnnnn ekekeke

Jiejah @ Iza said...

eddie
haipppppppp ..dah ada s/heart pun kene picit gakkk , kalau x mummy picit² dia ekekeke

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers