April 12, 2010

Hari minggu hari makan ..

Memula testing buh muka sendiri dulu
saya rasa saya telah mengganggu setting kamera laaaa
dia sharp kat tetengah jekkk , keliling jadik lebam hehe
kene godek² balik
maklumlah kamera hp jek pun ;-P
-
oowwhhh ramai yg tegur adam semakin mengurus
walaupun makan x henti tp diapun main x henti jugak
x sempat mknan tu jadi lemak , sudah terhapus semua hehehe
Pagi sabtu bekpes kat sayang salmah lagi
bekpes ker brunch ehhh ??
mkn pun dah 11++ hehehe
look sedap kan tp alahaiiiiiiiiiii nasik lembik ok
untuk org x de gigi seswai la kot
saya komplen abes²an hehehhe
ye la , dah tuan kedai dtg meja tya
harus la komplen kan kan kan ??
petang sabtu tu nieza datang rumah
nak ambik incik salmon & karipap jugak
so saja la goreng rona roni makaroni sket
tuk mkn sendiri pun iya hehehhe
(tgk ler gmbr terang gelap kan?)
Ahad plak masak spagetti tuk wanna@mak yong
nasib baik dia request spagetti jek
kalau nak nasi tomato sure fitam jap ehhehe
ini gmbr lama-see ..very the clear kan gmbr dia
even kamera buruk & besar dabak tp kualiti gmbr adalah terbaekkk hehehe

then petang semalam jumpa elise tuk hantar stok karipap lagi
so tapaukan juga tuk dia
rezeki elise sbb dah lama kot dia teringin hehehe
-
-
sekian kisah hari minggu +makan² saya

camner nak kurussssss??? eegeggege

4 komen uolls ::

ina mail said...

spagethi , sedapnya ngan nasi mewah tu. berbagai lauk .mcm manalah saya nak turun kat berat badan yang 7_ kg tu?malu nak sebut.awak takdelah gemuk pun.

Jiejah @ Iza said...

INA
ahahahahha tu ler kan ?
blog kita asyik ler entry pasai makan , camner nak kuyus?? hahaha

saya punya lemak tersembunyi-kadang muncul kadang tersorok hhaha

SyaNa said...

sedap nye spageti
nak dtg umah ko bleh??
hahaha

Jiejah @ Iza said...

syana
meh ler datang ..
calling² dulu , siyesss ni .
mak yong punya pasal - daku rela hati jemput hehehehe

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers