April 13, 2010

Ben Ashaari Siri Jelajah bersama blogger

Entry khas ini untuk incik ben yg encem lagi macho
(baik punya bodek ni ...hahaha)
Kenapa saya nak incik Ben jelajah blog saya ?
~ blog ini cuma blog picisan , lagi pulak saya ini pemalas nak apdet .
moga² dgn siri jelajah incin Ben ini maka bertambah²lah kawan² blogger saya
maka bertambah² la pengunjung saya
dah bertambah² lah hits nuffnang saya
(see ..ada motif sesuatu kan hehehehe)
-
Dari mana saya tau blog incik Ben?
~ masa saya jln² ke blog ini - home sweet home
lantas saya agak teruja untuk tahu siapakah Ben?
kenapakah dia disebut² di byk blog lain.
rupanya oooowwwhhhh i see ..
sangat rajin mengapdet blognya
sehari sampai berbelas² kali ??
ya ampunnnn ,adakah saya punya kekuatan seperti itu
walaupun sehari saya mengadap pc 7-8jam
tp x tercapai dek akal saya nak mengentry sebegitu byk
kagum bro !!!
-
Ehhhh kene cerita sket ttg blog saya yer ?
~ blog saya ni blog caca marba namanya.
bahasapun bahasa pasar pagi .
apapun bleh masuk dlm ni.
byk cerita ttg anakanda say nan sorang tu
tp sekali nmpk mcm byk citer pasal mknan je kan?
apa nak buat , tuan rumah ni suka makan
sesekali suka masak
sesekali terlebih rajin kalu ,
gmbr telur goreng pun nak tepek
-
Begitu lah alkisahnya .
incik Ben , sila lah luang masa tuk jelajah blog saya yer :-P
gigih saya buat entry khas ini .
siap entry melekat melekit lagi hehehehe
-
-
so,saper² yg feel free tu silalah jelajah blog incik ben yer :-))
anda pasti tidak akan menyesal sbb ada saja entry terbaru dr dia.

2 komen uolls ::

Aida a.k.a Beardot said...

yayyy..dah jelajah blog akak....sedapnya makanan2 di atas tu..akan saya cube di umah..heheh
kalo ade mase ler... (",)

Jiejah @ Iza said...

aida
TQ yer :D

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers