April 7, 2010

Alahai Sayang Salmah

Semalam saya balik lewat sikit sbb hantar barang ke office incik tan
so dia kata x payah masak la ,kita mkn luar je
pucuk dicite ulam mendatang la kan
even saya dah plan nak grill salmon
tp x per .. esok masih ado !
-
abaikan muka yg ntah hapa² tu
muka serabai , tudung senget benget
gitu ler kekdahnya kalau dah balik keje
petanda saya gigih bekerja hahahaha *tipu*
-
Kami mkn kat Rest yg baru buka di AB - Rest Sayang Salmah
asal ada rest baru , kompom muka kami yg terconggok dulu hhee
tgk badan la kan ??
Rest nya look like 'oldies'
pasang lagu + musik sayang salmah lagi
dan dan terasa tua di zaman 50-an itu miahaha.
mine - rebina laici
adam yg asyik tawaf lam kedai sampai berpeluh²
ntah bila la dia ni nak behave ;-P
budak notti ngan makanan dia
western konon ,
mine - lontong
boleh laaaa ..saya bkn pencinta lontong ,
so asal boleh mkn maka ok je bg saya :))
incik tan punya order
look marbelesssss tp dah x lalu nak cuba
next time saya cuba ok
Nasi Goreng Speacial Sayang Salmah
kemain panjang nama nya hehehe

sekian .

7 komen uolls ::

ina mail said...

samalah kita bukan pencinta lontong.

Adlin AM.KA said...

nasik goreng itu sungguh mabeles!

salam singgah...

eddie dewanaga said...

ada seorang member gua baru pindah AB... lupa nak tanya lokasi rumah dia.

Jiejah @ Iza said...

ina
heheheheh kita serupa ;-))

Jiejah @ Iza said...

adlin
tq sudi singgah .. tp nasi goreng tu mmg nmpk sedap kan ?? hehehe

Jiejah @ Iza said...

eddie
riki-riki la member lu duk lorong mana , mana tau ntah² jiran sebelah hehehe

hanim.. said...

ini kedai yg kt hujung sekali tu ke..yg kt pak gad tu eh..dah bukak eh..hehehe..byk pulak eh2..so kesimpulannya byk ke bintang leh bgnyer..kalo sedap pasni weeken2 tu leh singah mkn..heheheh..

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers