April 9, 2010

BerNachos Nachos wif Lis & Adek

Harini berluncheon with elise & adek. again? hehehe
hehehehe biasa laaa , kalau time asyik merayap tu mmg sokmo merayap
salahkan kaki saya yg suka berjalan ni
tp kuat berjalanpun x kuruskurus gak - *dushhh*
-
This time we luncheon at Nachos Nachos SACC.
actually saya dah pernah sekali mkn kat sini
tp mkn yg ringan² jekkk masa tu.
Kali ni x de dah ringanringan , semua beratberatberat ;-P
-
Adek yg kalau di roger 90% datang.
i likeeeeeeeeeeeeee ;-))
bila la ko nak kurus dek??
meh ambik lemak akak ni sket-baru balance wakakaka
mine - guava
sekarang saya suka nak rasa air yg pelikpelikpelik
asal nmpk pelik , tergedikgedikgedik nak cuba hehehe
agaknya begini la kot penangan hormon penuaan huwaaaa :-(
ini spagetti x tau nama - semuanya diorder oleh elise hehehe
ini settapppppppppp ..ayam panggang bersos .
sos dia sedappp , rasa mcm sos spagetti tp bukan hehee
mine - gatal mulut order tp mkn sket jekkk.
then kami tmbh 1 lagi dish
wahhhhhh ketamakan disitu .
Sekian & Terima Kasih to Elise sbb sudi membelanja kami
moga murah rezeki :-))


2 komen uolls ::

eddie dewanaga said...

gua vote chicken wings tu... nampak cukup sexy utk digigit.

Jiejah @ Iza said...

yeahhhhh ayam itu sungguh cekci & sedap ekekekek

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers