April 22, 2010

Diet la sangat ...

Saya x de la diet sgt pun sekarang ..
mcm malas sgtttttt tp still la jaga makan jugak.
kalau teringin tu saya mkn je tp sendiri mau ingat la bykk mana kan ?
nasi pula kalau boleh elak saya elak laaaa
kalau x boleh jugak saya mkn jugak tp sekali je untuk sehari
itupun make sure satu senduk jekk *kadang terbabas*
-
beras pun since last month saya tukar pada beras basmathi
mahal sikit tp x kisah laaa untuk kesihatan kan
(padahal bkn saya yg belipun kihkih)
ingatkan beras basmathi tu x sedap mcm herba ponni
tp sedappp rupanya hihihi .
kalau buat nasi ayam , tomato,goreng lagiii sedappp + cantik .
-
-
Minum plak saya menum holick yg terbaru
ada tambahan fiber katanya ..ecececehhhhh.
so kalau agak lapar tiba² , leh aje bancuh holick
sedappppppppp...
see ..instant lite
dia x manis mcm holick yg biasa tu
manis² buah jek rasa dia
boleh la diterima oleh tekak saya ni :-)

** berat statik setelah turun 2kg last month**
apa kesssss ??
nangis :-((

3 komen uolls ::

sayangsayangibu said...

fuhh...semangat
akak jek tak semangat2, tp badan dah semaangat ;p

Jiejah @ Iza said...

k.eja
semangat tu selalunya hot² ciken shittttttt jekkk wakakka.

eynda said...

Basmathi tu sedap kan...pernah guna...nanti nak beli lagi...tapi beras wangi lagi sedap kikiki...patut le badan macam ni :-p

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers