April 8, 2010

Salmon b/pepper lagi & lagi hehehe

Since saya ada stok salmon yg melimpah ruah , harus la bermenu salmon sesaja kan?
owwhhh yer , lupa lak ..saya beli salmon dr blogger jugak - Puan Ammi
saper² yg duk area shah alam & berkenan nak dptkan salmon dgn harga yg berbaloi²
rajin² la dok skodeng blog ammi yerrr :-)
-
saya ada stok 1kg ++ lagi hehehehe
jenuh la dok perabis , mujur gak salmon ni kalau dok peti sejuk lama pun
still sedap lagi .
-
Semalam saya buat ala² western jek.
dek kerana saya ini kemalasan nak masak nasi
incik tan pun ok jekk bila saya tya
-
Resepi mcm biasa laaaa , saya buat sos b/pepper
x yah la buh resepi ekkk - senang banget ;-P
itu coleslow 1st time saya buat walaupun senang sgt kan
dasar pemalas , mmg mcm tu lerrrr .
-
So , lis ini resepi coleslow
-kobis
-karot
parut or hiris halus² - akak parut jeee hehee
pestu buh mayo , perahan lemon , gula & garam .
gaul² & buh lam peti sejuk.
sedia di makan .

3 komen uolls ::

eddie dewanaga said...

salmon terbaik...!

Jiejah @ Iza said...

eddie
terbaekkkkkkkkk beb hehehehe

sayangsayangibu said...

fuh....shedap.. nak sepinggan boleh? ;p

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers