April 21, 2010

My Toys & Jualan Terhebat yg haibat

Sambung cerita ttg jalan² jumaat lepas ..
hihihi dah nak jumaat semula ni ;-P
lepas lunch kat Nyonya kitchen tu kami hantar adam main dlm my toys
RM10 per entry.
main la ko sampai lebam hehehe.
so , incik tan gi masjid solat jumaat ..
saya ???
hohohoho shopping sampai lebam
pusing² sampai sakit kaki
kelur masuk kedai sampai senak dado ..
pukul 2++ ambik adam , amboiiiii eksyen x nak balik ko
karang mummy tinggal terus kat sana baru tau
tp saya rasa berbaloi gak la even agak mahal kan
kalau bebi x berbaloi kot sbb kita kene monitor
dah besar mcm adam senang sikit
nak pergi toilet pun dia pandai ckp dgn penjaga kat sana :-D
Balik dari Plaza Masalam tu cadang nak balik rumah terus
eh eh sebelum tu saya visit bebi aimy kat DEMC
malu pulak sbb kawan saya si tika tu x de
asben dia je ada hehehe
sekejap ajela saya singgah , cuit² dak kiut aimy then terus balik.
-
Cadang nak balik terus tu terbantut sbb incik tan ajak singgah stadium s.alam
ada jualan murah murah murah *murah tp rijek*
Berkerut muka incik tan mendukung budak besar
ngada² lebih adam tu , sekian punya besar pun tadah tgn
hehehee berunsur dengki ni :-)
the jualansss
macam² adaaaaaaaaaaaa.
kat dlm dewan tu gelap + ramai org
so idak la saya ambik gmbr
-
kami beli honey jek
dpt murah gak laa
2jenis tu = RM120.00
kalau kat luar dlm RM140-160 gitu :-))
(abaikan latar belakang tu)






6 komen uolls ::

sayangsayangibu said...

ada jualan murah tu, jual benda apa?nak gak pergi jamu mato, duit takdo..;p

mamaaerish : said...

lor... x jumper lak kiter yer?... hik3

Redbloodsnow said...

cube lah ade kat cni jualan murah tuh. kan senang rembat seketui dua kasi kat anak buah zie n dillah :P

Jiejah @ Iza said...

eja
mcm² ado tp dah abes laaaa
hehehehe tggu akan dtg yer ,selalu every month ado :-)

Jiejah @ Iza said...

mamaaerish
pergi jugak ker ??
agaknya timing x kene kot hehe
lain kali kalau nmpk tegur² la ye ;-P


zie
kuching pun ada gak kot ..kene rajin berjalan agaknya hehehe

eynda said...

Kedai toys tu memang tak boleh lalu area tu...hannah mesti terlekat kat situ takmo balik :-D

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers