April 20, 2010

Kemalangan kecil-kecilan

Malam tadi saya jatuh dekat dapur
masa tu saya nak ambik apa ntah-lupa plak
ker ada kepala terhantuk yer? kihkihkih
-
ok ,cerita pasal jatuh tu kan
saya ni dah byk kali ckp dgn adam
kalau mandi keringkan badan dulu baru keluar
tp dah namanya budak kan
10 kali cakap , sekali dia ingat ,9kali dua lupa
huhuhu ikut sapaaaaaaa la tu ;-P
-
so , saya ni main semberono jek jln the pelepappppp ..
jatuh terduduk dan jari kali tersepak dinding
sakitttttttttttttttttttttt ok ..
siap nangis saya kat situ jugak
adam dtg konon nak tolong tp dia punya nangis kalah saya yg sakit ni.
siap teresak² ko ..helloooo saper yg jatuh ni??
-
Incik tan x de kat rumah , dia ada kelas kat Klang..
boleh je mintak tolong ngan jiran sebelah bawa g klinik
tp saya malu wehhhh , tgh seksi seksa gitu
kalau minta tolong , sure la ngan laki dia sekali
nehi nehi nehi ..saya duduk jek kat tmpt jatuh tu sampai rasa sakit kurang
tp lebam naik serta merta ooooo
terus bangun ambik ais batu letak kat jari
ntah mana punya petua saya ambik-hilang ingatan jap hahaha
-
then pelan² bangun , terdengkot² mcm OKU
jumpa minyak panas atas meja
sapu² sambil nangis- x senonoh hehehe
see , nmpk x lebam tu ??
itu dah kurang sbb dah sapu minyak panas
mlm td tidur la saya dlm kesakitan
letak kaki atas bantal tinggi² ..
pg td incik tan tya dah ok ker tidak
hehehe ok kot sbb kurang rasa berdenyut².
tp sampai opis ni ada rasa sakit sket
abaikannnnnnnnnn...
-
bos pulak tya kenapa
saya kata la jatuh kat dapur
membebel panjanggggggggg dia
aikkk kalau sayang sgt kat saya ,bg la saya balik rumah
hehehehe
dia kata ramai women kemalangan+mati di dapur .
yesss boss , len kali saya hati².

7 komen uolls ::

sayangsayangibu said...

pasal apa kaler2 tu,
uikss..jatuh kesian tui, tp mungkin boleh mengurangkan 0.5 kg hehehehe ;p

larikkkk................

sayangsayangibu said...
This comment has been removed by the author.
haslina razali said...

JIEJAH get well soon pernah terkena faham mmg sakit huhuhu nasib baik encik adam sgt kiut huhuhuhu

mamarempit said...

pesal kale kuning kt kuku tu...hahha...ko pakai kuitik ke jah... :P hehhee....

nape tk rakam sore si adam tu nanges...mesti havoc kan.... :D

eynda said...

Isskkk...macam adam kat rumah ni jugak...mandi kasi towel pun tak guna...bersepah-sepah air mandi dia atas lantai...badan takmo lap...selalu pesan takut hannah lari2 terjatuh...mesti sakit tu boleh bayangkan....take care...

hajarus said...

ketawa hajar baca tang adam plak yang beriya nangis teresak2 tu... alololo sweet jer adam... :)

harap kaki akak cepat2 ok k...

Jiejah @ Iza said...

eja
cissssssssss nak turun 0.5kelo camner , lepas nangis lapar ooo hhahaha

mama
kehkeh kuku tu aurat hahaha tetiba ;-P

haslina
TQ , harap x melarat ..

eynda
tu laaaa budak nama adam ni kan??
kalau ada screw mulut ni sure dah longgar hehehe

hajar
hehehhe mmg cute jekk,nangis beriya plak . lepas tu gigih nak tolong kita bangun sampai dia yg tumbang hehehhe

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers