April 8, 2010

Potong potong potong

Potong apa ?? leher? hehehhe
sebenarnya saya x plan pun nak potong rambut
tp masa balik kg last week , dah routine la kan melawat amoi salon rambut
mula² nak buat treatment mcm biasa tp dok pikir² congak² terus mintak dia potong
byk kali amoi tu dok ulang tya betul ank potong ker?
sbbnya rambut sy pun bkn panjang sgt , paras bahu jek..
sy pun nekad 'potong jek amoi ..potong kasi pendek²' hehehee
-
-
taraaaaaaaaaaaaaa feel mcm jac la pulok
kulit dah nak sama tu wakakaka
tp mcm rmbut jac ni pendek sgt ..
belakang rambut saya mcm gmbr dibawah ni
still ada bentuk keperempuanan sedikit kan ? ;-P
kesimpulannya rambut saya seperti org dibawah ini miahahaha
feel siti la kekdahnya .
bila masa yer siti pernah berambut pendek?
x perasan pun selama ni ..
td google² sana sini terus terjumpa gmbr siti
nampak cute sgt ngan rambut gitu
look younggggggggggg ..
adakah saya pun nmpk muda??
hahahaha larikkkkkkkkkk ......

credit : Google

-
Sekarang senang hati sbb tiada lagi rambut luruh
lantai pun bersih dr segala pencemaran berbentu rambut²
menyapupun senang hehehe
yg penting x perlu ikat rambut masa nak pakai tudung
jimat pun jimat ni - getah rambut mahal ooo sekarang
x kan nak ikat pakai getah tempe kan? kan? kan?
:-D



6 komen uolls ::

ina mail said...

kenapa ye?, kalau rambut panjang sikit je gugur.saya pun cam tu gak. habis penuh lantai.nak potong sayang plak.

hajarus said...

wah... cantik laaa... mesti selesa kan kak rambut pendek...

hajar pun la ni rambut banyak gak berguguran tambah time sikat ngan time basuh rambut... huhuhu...

Jiejah @ Iza said...

ina / hajar
tu laaaa , rambut akarnya x kukuh kot ..
asal bersikat , berbondong² rambut gugur ekekeke
letih dah la mata ni tgk kat lantai ..
rimas pun iya jugak ..

mamarempit said...

laki aku kalo dia potongkan rambut aku...kompem cam jantan.......sebab dia rimas tgk rambut aku yg tebal ni...hehehe...ni lagi sminggu dua ni siap le tadah kepala kt dia...hehehe

Jiejah @ Iza said...

mama
jimat oooo sbb ada tukang potong rmbt kat rumah hehehehe

sayangsayangibu said...

rambut kita sama panjang dan bentuk..sonang!!;p

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers