April 13, 2010

Lagi sessi memanjakan diri

Rajin plak saya memanjakan diri a.k.a menipiskan dompet yg mmg nipis tu .
weekend td saya buat terjahan ke salon yg baru buka depan rumah tu
siap jadi ahli lagik ekekeke
lepas ni ntah rajin ke idak nak kesana ..
-
saya buat treatment rambut ,
kan rambut baru potong , so kene rajin la jaga
walaupun x yah jaga pun x per sbb pendek sgt kan huhhu
ehhhh agak² kalau saya kaler rambut seperti dibawah
fengsan dak incik tan ??
walaupun dia tu chinesse tp kdg² dia lebih melayu dr saya ekekeke
then saya buat facial + vic C
ye la,dah tua² gini lagi malas mau jaga muka kaaaa?
sudah la mmg x berapa nak lawa
so kene la jaga supaya tidak bertambh buruk hehehe
tp biasa la saya ni - hot² ciken shit jekk ;-P


eerrkkkkkk tp lepas buat facial kemain meriah plak jerawat tumbuh
apekah kerana saya x seswai ngan product dia ekk ??
mmmppppppp ...




3 komen uolls ::

ina mail said...

jie tolong bagi petua boleh tak.rambut kita gugur sangatlah.tentang facial tu cubalah sekali gi dermalogica punya kat scc mall shah alam best. dermalogica product dia okey cuma mahal sikit. kalau kaya sikit, baru pegi sana .khe khe

anastasyea said...

rambut kite pun selalu gak gugur selapas bersalin anak kedua... so.. ada tips tak nak cuba :D

Jiejah @ Iza said...

ina / anastasyea
petua rambur gugur ??
kalau petua traditional tu byk la kan cuma antara rajin n tidak je.
tp selalunya org salon tu mmg x galakkan kita berambut panjang sbb org yg jenis gugur rambut ni mempunyai akar rambut yg x kukuh.
samaada potong pendek or mintak diorg trim bagi nipis rambut tu ..

selamat mencuba hehehe

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers