Pages

Klik Klik

Showing posts with label jalan² stories. Show all posts
Showing posts with label jalan² stories. Show all posts

May 31, 2013

Melaka trip - short & sweet

Holaaaaaa dear blog .
matik la dah berbulan dah hapdet .
tuan tanah still bernyawa ok .

short trip 26-27/5/13
 hantar anak buah yg ambik result spm - refer entry sblm ni muahahaha
kolej matrik .
in sha Allah setahun disini.
itupun kalau dia x melalak nak balik la
almaklum anak omak :-P
 petang nya lepak Tanjung Bidara
owwwwhhh x lawo doh
wat hepeng ?
 menginap @ chalet Deruan Ombak - Pengkalan Balak
puas hati . chalet sebijik with 2room n 4queen katil .




kesian

ehh sekian .


daaaaaaa ...

November 20, 2012

Santai santai

Tak ingat bila hahaha tp rasanya masa cuti deepavali .
ingat lg masa tu hujan dr pagi , tp daddy ajak jugak keluar
giler malas tp dah org ajak , lets anok² kita jaley² cari makey hahaha
hala ke carrefour subang - lama dah x singgah sini
jln² cuci mata then masa nak balik nmpk Mr Cendol
wallawehhh ,walaupun diluar sana hujan n cuaca sgt sejuk tp mommy nak jugak mkn cendol
diorg ikut je la *terpaksa*  hhahaha

*
boss kicik
 apesal korang adik beradik dah mcm tokeh cendol - same kaler

 ini juga
wallahhhhh berbaloi sgt dgn harga 7.90
cukup rasa masam pedas
adehhh teringin lagi hahaha

November 9, 2011

WW ~ I-City 07.11.11

As salam
kami ber 7 -1org tukang ambik gmbr
cukup korum 









keluar dr tmpt sejukbeku layan pizza
*
mummy with kakak fatin bakal si doktor gigi 
anna iman sufina & eilma saifina 
 anna iman yg makin bijak bergaya.

January 4, 2011

Men johnny's sebelum berpantang

Salam selasa :-))
*
Ini bila punya cerita ekkk ? jumaat lepas kot yer ..
ye la , hat cuti menang bola tu ler .
saya ckp dgn incik tan kepingin @ ngidam mkn kat johnny's
adam melompat² dgr johnny's , pebret dia tu hihi
so incik tan kata ok , jom - laju² bersiap .
adam edisi menggembangkan idung hahaha
muka mumy terpaksa dibungai sbb mata nmpk sembam
serba serbi kembang huhuhu


sos yg tetap menjadi pojaan , buat sendiri rasa dia x sesedap kat sini
ada buh dadah kah ?? kikiki
ambik set tuk sorang jekk sbb incik tan nak order set lain
tp saya tmbh la sikit² lagi , set sorang leh mkn tuk 2-3org
kenyang sampai x larat nak bangun mencari jln pulang
incin tan ambik set nasi goreng
nasi goreng pineapple - settappppp
set nasi tu tu bersama tomyam & icecream
to icecream biasa la , hakmilik kekal dak adam

air tuk mummy - vanilla float
saja carik penyakit padahal selsema x kebah lagik.


June 14, 2010

CH Part 3

Last sekali masa nak balik tu kami singgah kat "Avant Chocolate"
uiiiieeeeeee mcm² ado tp napsu nak mensoping dah x de
ingat nak turun balik je masa tu hehe
tp pusing² kat sana dlm 2jam

masuk jek sana budak 2org ni dah gedik² nak icecream
layankan aje laaaa
bkn musim strawberry kan ..kat pokok pun x meriah sgt






ngeri kan tgk buah ni?
bentuk tangan errkkkkkk..


tetiba maleh nak nak type caption
enjoy the pics !

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers