Pages

Klik Klik

April 20, 2010

Migrain massage @ Salinaz Salon & Herbs

Malam jumaat lepas , jiran saya@bizzpartner saya eton ajak saya temankan dia pergi urut
dia kesakitan kepala kekdah nya ..berlarutan 2hari. Sian.
Saya pulak mmg dah bercadang nak pergi pun keesokan harinya.
Dah alang² gitu saya join sekali la .
mmg sebelum tu dah tya² tentang migrain massage ni
saya ada mangsa migrain yg tegar kot
so mmg seksited la bila dgr ada urutan yg betul .
wahhhhhhhhhhhhh enak sekali buk diurut² kayak gini
errkkk tetiba ckp indon,padahal yg urut tu budak malay hehe
dia urut dlm 30-45 minit = RM45.00
lega sangat² rasanya
kompom ulang semula ke sana.
urat² saya seperti biasa la manjang menegang
apesal ntah yer padahal saya baru lepas ke spa dlm 2mggu
x kan sekejap sgt urat tegang balik??
-
Semua tukang urut yg saya jumpa kata saya stress.
masalahnya stress kah saya??
yupppp tapi sesekali aje pun
bkn tiap hari saya stress ,
gilakah ?
x de makna nya la hidup kalau diselubungi stress tiap hari.
-
Tak per laaaa, saya akan continue massage ni beberapa kali lagi
nanti saya bagitau hasil nya yer :-))
-
Dia cuma urut :~
a- tulang belikat/belakang hingga kebahu & leher
b- jari hingga ke bahu
c- kepala
-
tempat lain kalau nak diurut kene ambil full body la kot hehe
Chauuu.

7 komen uolls ::

ina mail said...

syoknya kena urut. murah jugak ye.kalau ada perubahan, beritahu ye.nak pergi survey.

A.I said...

syioknyeeeeeeeeeeeee...tp aku takleh org urut badan aku ni. gelik!

jah, gmbr anak kau kt header tu mcm rupa zamarul lak aku tgk. encem :)

ME said...

kat mana yg ada urut specific utk migrain ni ye ..teringin la pulak

Jiejah @ Iza said...

ina
nanti kalau ada perubahan , i roger² yer ..ekekekek baru sekali buat pun :D

Jiejah @ Iza said...

AI
aku plak sukerrrrrrrr jek dibelai² org ni hahaha.
hero aku cam zamarul??
x mo laaa , mcm anuar jen x per laa miahahha

Jiejah @ Iza said...

me
ni dekat depan rumah jekk.
alam budiman,sek U10 :-D
meh ler cuba ..

eynda said...

Jiejah...nak urut jugaakkk..memang perlukan sangat urutan migrain tuuuu...

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers