April 26, 2010

migrain massage (ii)

Sabtu tadi saya ulang lagi migrain massage
so ini kali ke-2 selang 2mggu
Alhamdulillah dlm 2mggu tu sy x de kene migrain
kebetulan atau hasil urutan tu idak la aya tau
usaha selagi terdaya kan?
nak elok 100% tu mustahil la dgn sekali massage
ingat magic kah ??
tp tukang urut tu kata sudah kurang sikit (sikittttt je) urat² keras saya
dah agak lembut & saya pun idak ler menggelijat kesakitan hahaha
-
bawa budak ini mmg buat saya pening
x reti nak behave walaupun sudah berjanji setia masa kat rumah
ciss janji pelsu sungguh ...
cantek deco deco dia :-))
-
-
Petang tu selepas hujan kami (me & jiran) bawa anak² g taman
seronok giler adam n suffiah
gelongsor basah tu pun depa lenjan
habis basah kuyup seluar
kami biarkan jekk
sesekali kan?
ini jiran saya @ bizz partner saya ~ eton ~
with dania yg suka geget org
hari tu dia geram ngan sorang bebi
sepantas kilat dia geget
hahaha gabra ibu dia
ye laa, anak org kan ?
ada petua x buat budak yg suka geget ni ??


2 komen uolls ::

nabilah_2908 said...

hrumm...sy pun selalu kena migrain..

slm kenal dari nabilah..:)

Jiejah @ Iza said...

salam nabila ..

kalau migrain kene urut selalu leher ,bahu & bawah lengan hehe

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers