April 23, 2010

Goreng goreng time

Semalam balik keje rasa malas sgt nak masak
(selalu betul malas hehehe)
terus sms incik tan tya nak makan kat mana
dia kata mkn kat kedai depan rumah laaa 'sukamari rest'
mmmppppp say dok ding dong nak makan apa sbb kat sana semua jenis sup² je
tp saya iyakan aje laaa ,maybe dia teringin mkn sup
mmg betul laa , dia mkn kuetiaw sup
pastu ternmpk lak banner depan kedai kata ada jual char kuey tiaw
zassssssssss terus order hehee
slurrrpppppppppp sedap tp sikit sgt
4-5 suap dah abes
apekahhhhh motif nya??
sbb sy dah terlebih isi maka dia kurangkan isi??
huwaaahuwaaaa ..
-
lupa nak snap makanan incik tan -k/tiaw sup
dan dak adam makn - nasi ayam madu
-
-
ini plak saya goreng mee on wed
sedap plak hihihi
bagussss..asyik mkn goreng² jekkk.
bravo !!!

6 komen uolls ::

SyaNa said...

ayo yo sedap nye char kuew teow tu
jahat la org tu kurangkan isi pinggan ko kan
no good..no good
hahhaaa

dalila said...

tgk makanan jer terus lapar..

Jiejah @ Iza said...

syana
tu ler so so no good .
itu namanya diskriminasi berat badan ekekekke


dalila
tu ler , lapar balik ni hahaha

Kujie said...

nasib baik baru makan..msh kenyang

Jiejah @ Iza said...

kak jie
dah kenyang yer ?? hehehe

TQ sbb sudi singgah yer kak :-))

sayangsayangibu said...

mmm...mommy adam
nape nih...makan adolah
sodap2?
nak salahkan siapa
perut
tukang masak
tukang cipta resepi ;o

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers