May 12, 2010

Me & Watermark




comey dak watermark saya ??
org lain dah lama ado , tp saya baru nak buat.
bleh aje buat sendiri kan tp sy ni ada sikit rabun IT
so harus la minta tulung pada yg pakar.
murah jekkkk , saya beli 3 = RM20 je.
-
walaupun saya bkn rajin sgt ambik gmbr
dah gmbr yg saya ambik pun ala-ala jeeee
ditambah lagi saya x kisah pun kalau org nak 'pinjam' gmbr tu
tp untuk langkah keselamatan , baik la ada kan ??
mana tau lain kali saya terrrrr rajin plak ambik gmbr.
mana tau kaaaannn?
tp tau dahhh
saya mmg malas ;-P

-
** lupa plak nak bagi link ,
korang bleh ajek beli kat sini
ada tutorial kat sana mcmmana nak buat hehehe **



11 komen uolls ::

DaHLia said...

beli ngan sapa ni yang??
then nak guna nanti, just letak je laa ek?? dia transparent ke??
cunnnnn!!!

nabilah_2908 said...

sy pun ada gak...hehe.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
IKHLAS KE - PART 2

Jiejah @ Iza said...

dahlia
beli kat sini http://eybizzonline.blogspot.com/

nanti dia ajar mcmmana nak buat :-))

strawberi said...

perghh..org wat bisnes tuh..meh bli ngan aku..hahaha..3 rm10..meh...meh

Jiejah @ Iza said...

nabilah
:-D , nanti akak singgah yer .


strawberi
apesal x bgtau ko ada ..untung nasib leh dpt free dr ko ;-P

strawberi said...

memain je..sy takwat bisnes..tp sape2 nak suh sy wat..bleh je./.no charges..tp kalo tak cantik..jgn marah...hahaha...

NeenaAnuar said...

nice!

akak dah melambak2 gambar... tapi satu pun tak dak watermarks! hehehe..

Jiejah @ Iza said...

neena
hehehehe wajib letak watermark tu,blog neena penuh ngan gmbr model ekekeke

hajarus said...

cantik la kak... :)

KELUARGA 17 said...

Tannntekkkk!!!!!! :-))

Jiejah @ Iza said...

hajar / tena
tocei tocei !!!!

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers