May 11, 2010

4 in 1 (4days in 1 entry - bulihhh?)

Saya sangatlah tidak berahi untuk bergambar² ketika ini
byk cerita sebenarnya tp saya mcm mati akal nak mula dimana ..
mcmmana ni ???
-
jumaat
saya cuti ..saja² cuti sbb nak berehat kononnya.
pagi² bekpes wif k.inazz @ Qaseh
balun mee goreng + teh tarik = menu x agak² namanya
lepas tu kami ke Serenity Spa , buat apa lg ..memanjakan diri laaa
seronok plak bila berdua ni , pok pek pok pek x terasa masa berlalu
selalu saya sorang² ..lama tul rasanya nak habiskan 2jam tu ;-P
(lepas kene urut² + uli² - terus cik P dtg = cisssss)
-
Lepas ber Spa Q kami ke Carlton hotel plak
ambik buffet for lunch - malay fud
tp agak hampeh di situ -makanan x memberahi jua
tp makan totap la mkn , dah bayar kan ?
-
Sabtu
Saya cadang nak rehat je kat rumah
lepas tu nak hantar order karipap kat elise
tp tggu² x de reply dr elise , sms akak saya plak yg masuk
dia ajak balik kg juga - sanggup singgah ambik saya & adam
incik tan x yah tya laaa , sabtu dia keje kan ?
so , malas nak pikir byk saya iyakan saja
maka nya sampai la saya ke kampung dgn jaya nya
berjaya sbb masa saya sampai mereka² tgh masak t/hari
kak long saya + anak² + cucu² kebetulan balik juga
mereka x jadi singgah rumah saya sbb x shukup masa
x kisah laaa , saya pun mcm x larat nak main masak² ekekeke
dasarrrrr femalas !
-
petang sabtu kami terjah tesco pulak.
anak buah saya Fatin nak penuhkan list yg nak bawa pergi matrik
layannn je laaaa
senja baru sampai rumah.
mlm tu saya dah tumbang sbb period kan ?
kakak² saya pergi kenduri huhuhu
nasib baik ada bawak balik lauk kenduri
idak la saya kempunan.
-
-
Ahad
Pagi² dah gerak.
Kami nak hantar Fatin ke matrik kuala pilah
disbbkan hotel kat sana semua penuh
saya booking seri malaysia kat seremban jek

adam ni suruh tinggal ngan dedi mana dia mau.
asyik nak ngekor mummy jekk huhuh
tp kalau dia tinggal , agak² saya yg meroyan kot nak tidur mlm hehehe
kami jln² gak kat seremban.
gi shopping + makan²
tp like i said b4 ,nan hado gmbr
balik rumah agak kecewa gak ler
ngok betul la mood saya ni.
kamera pun dok perap jekkkk ;-P
-
-
Isnin
Pagi² lepas bekpes kat hotel
kami gerak ke k.pilah
dekat je rupanya , dlm 45minit dr seremban
jalan bukit putus tu pun x berapa nak putus dah
dia ada buat jln berdepan bukit tu ,jln lebar gitu
then tembung semula kat ulu bendol
dulu² saya pernah lalu bukit putus , mmg hazab la kan
fuhhhhhhhh lega ;-P
-
Sambil tunggu fatin daftar
saya & my sis & adam lepak gerai depan matriks
konon nak minum jek sbb cuaca sgtlah terik
tapi akak saya terrrrrrambik mknan kehkehkeh
apa lagi kalau bkn ayam masak lomak cili api
huhuhu camner nak diet
sgt sedap ok , dr rasa sesudu terus tarik pinggan dia ke depan hahhaa
layan plak ngan air botol ni
so nostalgia kan ?
saya ambik aiskrim soda huhuh
see - sesak kan ?
inipun ada 3 sessi pendaftaran
kalau sekali harung mmg fitam ler .
dah la kene hangkut barang² naik hostel
gegel lutut jalan jauh
adam buat muka boring
dia nak ikut kakak fatin masuk daftar benarnya
tp mana boleh lepas , karang pitam kakak saya nak kejar dia saja
Semua selesai dlm pukul 12++
kami terus gerak balik sbb cuaca mendung²jek
sepanjang jln hujan on off
akak saya x berani drive
sudahnya saya la jadik mak supir ;-P
-
Selamat sampai rumah pukul 4++
mcm pergi keje juga huhuhu
-
Sekian.






4 komen uolls ::

sayangsayangibu said...

aktiviti yang sangaaaattttttttttt penuh + penat
heheheheee...

SyaNa said...

aku baca dgn penuh semput
hahahaa
laju benor ko update
:p

Jiejah @ Iza said...

k.eja
hahahahahha mmg sangattttttttttttt fenatttt , mujur x tumbang tau mummy adam ..

Jiejah @ Iza said...

syana
ekekekeke mengah mak yong baca ehhh??
aku kan x suka nak apdet sket²-org malas katakan , sekali harung ajek laaa ;-P

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers