May 27, 2010

Giveaway ~ Eynda Nak Bagi Hadiah

1) Terbuka kepada semua yg ada blog.
~ layak la kan ? :-))

2) Terpulang sama ada nak follow atau tidak blog Eynda' s Diary...kalau follow lagi bagus nanti senang nak tahu latest update pasal giveaway ni ;-)
~ dah lamaaaaaaaaaaaaaaaaa follow hehehehehe

3) Buat satu entry khas utk giveaway ni....tajuk entry wajib begini Eynda Nak Bagi Hadiah!! Tajuk lain takmau ye :-D
~ ini entry aci tak ? , aci kan kan kan ??

4) Letak Banner kat atas tu di sidebar blog anda ye....kalau takde tak aci....
~ dah letakkkkkkkkkk - cute banner !!

5) Sila tulis secara ringkas pendapat anda tentang Eynda's Diary ... yg positif...yg negatif....eynda tak kisah...(sekadar utk pengetahuan tuan belog ;-)
~ ok , saya kenal eynda last year (kenal alam maya la kan) ,belum pernah jumpa walaupun rumah eynda sekarang ngan office saya sekangkang kera , then rumah baru eynda ngan rumah sana nanti dua kangkang kera - insyaallah ada rezeki kita jumpa nanti ye eynda :-D.

-
ehhh tercerita pasal tuannya plak , kene cerita pasal blog kan ?
saya suka blog eynda sbb eynda ni kategori blogger tegar jugak laaa - bertambah² tegar sejak ada lappy baru & internet mobile ni kan ?? winkkk* ..
eynda rajin apdet blog , weekend pun ada gak entry (bkn mcm saya , saya cuti blog pun cuti hehehe) ..
suka tgk hannah yg comeyyyyy .. entry plak bukan heavy² sgt sehinggan membebankan kepala nak memikir .. selalunya ttg life eynda la kan ? dah tajuk blog pun eynda's diary hehehe.
cuma kadang² bab gmbr tu lmbt sket keluar - maybe sbb eynda letak gmbr besar² kan , so heavy sket tp yg bagusnya gmbr besar senang nak telek belek hehehe
saya harap eynda akan terus tegar menulis ... luv u !


6) Tarikh tutupnyer ialah 31/5/2010.....pemenang akan dicari dengan bantuan Mr.Random ye dan disaksikan oleh youtube :-D
~ fuhhhhhhhhhh nasib baik sempatttttt :-))

7) Dah buat entry sila tinggalkan komen berserta link entry kat entry giveaway ni ok....
~ done !!!






2 komen uolls ::

eynda said...

Salam...trima kasih sebab sudi join ye....pasal loading tu ada jugak beberapa org yg komplen...tapi eynda rasa tak lebih dari 5 minit kot hehe...gambar2 tu besar tapi actually pixnyer lebih kecil dari gambar yg kena klik utk view lebih besar...so tak sepatutnyer lambat loading...eynda sendiri kekadang cepat loading kekadang 2-3 kali refresh..sempat buat keje lain dulu kekekeke...

Ok la thanks sebab bagi review...semoga berjaya ;-)

Jiejah @ Iza said...

welkam eynda .. suruh mr random mandrem² sket kat blog saya ekekeke

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers