May 14, 2010

Adam & Idola nya

Pagi tadi sembang² ngan adam masa bersiap nak pergi skolah
Adam :~ mummy , belikan la adam rexona .
Mummy :~ haaaaa ? apa tuhhh ?
Adam :~ Rexona for man , mcm abg boboi punya tu ..
Mummy:~ nak buat apa ??
Adam :~ yg letak kat 'tetiak' tuuu ..
Mummy :~ ????????????????
(hekkk ellehhhh ,bulu tetiak pun nan hado ..sibuk nak pakai rexona kikiki)
ni ler mendenya setelah saya google ..errkkkkkkkkkk

x jumpa pulak gmbr lates , jumpa gmbr adam ngan abg boboi nya
masa ni adam umur 1++ ..demuk plak adam masa ni
abg boboi dia pun ala² rentung ekekeke
masa ni boboi pun baru form 4 kot
sekarang study kat kolej negeri - N9.
Abg boboi ni anak buah saya @ sepupu adam.
kiranya inilah idola adam
apa je yg abg boboi dia buat semua OK dimata dia
huhuhu jenuh nak layan weiiii
semua nak mcm abg boboi ekekeke




7 komen uolls ::

puterikurekure said...

comel! siap mintak rexona tu. sip baik dia tak mintak gilette lagi. hehehe~

Jiejah @ Iza said...

intan
tu lerrrr ..adehhh mummy dia pun blurrrr , ingat rexona tu tuk pompuan jekkk ekekeke

NeenaAnuar said...

hohohhoo.. budak jaman skg kann... bijak... bijak... :D

sayangsayangibu said...

wah adam dah besharrrr.....

DrSinga said...

'adamaya'
salam...
:)

Jiejah @ Iza said...

neena
yessss ,bebudak sekarang kan memangggggg ... huhuu

Jiejah @ Iza said...

k.eja
dahhhh besar ooo , mau buat menantu ??? sila sila hehehe


drsinga
salam ..TQ singgah yer :-))

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers