May 18, 2010

Pening & Potong

Saya tgh sakit kepala sgt sgt sekarang ,
puncanya ??
masuk jek office tadi ,terus tercium bau perfume yg busuk
adoiiiii laaaa , apa pulak keje asst saya ni ..
dia ni kan ada masalah bau badan ,
masalahnya sembur la perfume tu kat body , ini bleh pulak dia sembur ke seluruh office.
bkn nak kondem , tp bau perfume tu serupa bau bangla ok!!!
sekelip mata saya pening² + mual = mcm morning sickness jadinya hahaha.
terus warning dia jgn buat lagi mcm tu , bkn tmbh wangi tp tmbh kepam baunya
eeerrkkkkkkkkkkkkk!

-

-

-
Ni gmbr adam masa potong rambut ahad lepas
mcm dah jadi keje saya pulak bawa anak bujang ni potong rambut
bukan ker sepatutnya dedi dia yg bawa ???
tp dedi dia tu mana alert sgt mende² gini
mummy dia yg cerewet lebey :-P

posing dulu sebelum kene 'potong'

hhehehehe
lupa lak ambik gmbr selepas ..
ehhhhh ado
-
-
-
adoo
-
-
-
adoo
-
-
-
-
-
TP mummy interpreme ekkk
ni posing dulu masa nak gi kenduri depan rumah
hahaha poyosss !!


putih celepuk plak muka kami
tgh godek² belajar guna photoscape ;-))

4 komen uolls ::

puterikurekure said...

photoscape rockssss!
hehehe. tetiba je.

Jiejah @ Iza said...

intan
hehehheeee magic ekkk ??

Jijahh @ f.k said...

heee paham sangat laa ... memacam perasaan berbaur kalo itu macam bau lorr

Jiejah @ Iza said...

ehehehhe jijah kembor
paham ekkkk ??
tu lerrr hukhukhuk

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers