May 19, 2010

Bila Aura Rajin Datang

Kat kedai makan pun nak buat homework.


kalau time malas dtg , keluarkan hanger baru nak buat
kihkihkihkihhhh.

6 komen uolls ::

saya_arief said...

seb baek hanger..
kalo bende laen..
hoho.

NeenaAnuar said...

heehehehe.... memang betoi punyer rajin nie! :D

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

hehe...bese lah budak2...cube bagi sedikit ganjaran kalau die dah buat keje tu...so..dari situ mungkin die akan bertambah rajin..

SyaNa said...

len kali kalo dia malas bwk je gi kedai makan buat homework situ
hehee kopak mak pak

Jiejah @ Iza said...

arief
mende ape? rotan? hehehe lom beli :)

neena
tu laaaa kalau aura rajin dtg :D

Jiejah @ Iza said...

aida
x leh selalu nak bg rewards ,karang naik lemak dia hehehe



syana
terpaksa aku buka kedai makan supaya dia sokmo buat h/work ekekeke

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers