May 21, 2010

The Manhattan -Fish Market

Sambung cerita semalam.
Trening habis pukul 11.30 hahaha giler awal dr jangkaan ok
agaknya semua yg attend tu dah terrer² or x paham langsung ??
patutnya kalau ikut schedule pukul 1pm baru habis
so apalagi ??
jalan la cuci mata .. boss pun dah kata kalau lunch silalah claim balik kat dia,
x kan nak mkn KFC kan ? harus lah kita lenjan duit boss abis²an
alaaa, kita pergi pun untuk kampeni gak ..baik punya alasan hehee.
Lepas cuci² mata kat Ampang Park , lets cari makan
x yah cari pun sbb dlm kepala ni mmg nak mkn kat Manhattan ;-P
sbbkan cuma kami berdua , so u ambik gmbr i
i ambik gmbr u
:-D
-
me
memey
me - muka boring tggu mknan
lmbt pulak semalam tu padahal x ramai org pun
kami pun masuk awal dlm 12++ gitu
mmppp kira lembab la jugak service diorg
nasib baik kami belum kebuluran
air - me manggo , memey orange
tp bkn pure punya tauuu , jus dr kotak
cisssssssss ...
order fud tuk berdua tp x abes
senak perut nak mkn
bagi close-up sket :-))
Lepas makan jln² lagik
bagi makanan laju sket nak hadam
pukul 2 baru balik.
ehh kami balik naik teksi
sampai shah alam RM30 ngam ngam ho
hehehehe
sekian.

hari ni saya halfday,
nak bawa incik adam jumpa dentis-dah 2hr
dia ngadu sakit gigi ..
sian chenta hati saya tu :-)

4 komen uolls ::

SyaNa said...

aku pernah mkn sekali jek kt sini
tapi mmg tobat la takmo lg
muak la dia goreng gitu

puterikurekure said...

dah 4 tahun tak mkn kat manhattan fish market tu. rindunyaaaa~

Anonymous said...

Hi to every one, the contents eхisting at
thіs ωeb page are in fact aωesome fοr people knowledgе, ωell, kеep up the nice work felloωѕ.


Also vіsіt my web-sitе; chatroulette

Anonymous said...

Askіng questions are genuinely pleаsant thing if you aгe
not understаnding anything complеtely, but thiѕ ροst pгovides
ρleasant unԁerstanding even.

Here iѕ my web page :: beat premature ejaculation

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers