January 28, 2010

Malas vs Na O Mei

Hehehehe mcm biasa , penyakit malas dah datang semula
dasarrrrr la kan !!!
LAgipun mcm x de apa² yg sana nak apdet
life mcm biasa² saja
pergi kerja , buat kerja (tipuuuuu) ,
balik rumah , buat kerja rumah & tidur.
Esok ulang balik bende yg sama.
Masak pun tidak mggu ni hehehe
sebabnya ??
BERAS HABIS !!
boleh percaya or alasan semata ?
hehehehe betul beras dah nak habis
tp boleh aje nak beli kar kedai depan rumah
tp saja nak bermalas²an & bermanja² ahahaha lempang ajekkk laaa !
So , samada mkn kat kedai or incik tan tapau balik
syorga betul kan ?? ;-P
Disebabkan x masak so saya ada masa lepak depan tv petang²
tetiba saya tertgk citer Na O Mei lalu terjatuh chenta pulak
dah episod berapa yer ??
saya baru tgk 2hr hehehe
nmpk gaya saya kene follow la kot citer
rasa nak lempang² pada cik moon tuh
keji pulak bila difikir²
tp ada ke org keji mcm tu kat dunia ni
kiranya dia x de kene mengenapun ngan ngan na o mei kan?
dasarrrrrrrrrrrrrr !!!
itu jek nak merepek pun
hehehe


8 komen uolls ::

strawberi said...

dh nk masuk 2 minggu weh citer tuh..aku lyn pas abih cinta balqis..hahaha

laki dia lagi ngok..anak dh besar pun tak tanya kaba

JiEjAh_DeEn said...

hahahha ye ker ??
laki dia saper ?
anak tuan rumah tu ekkk?
ker laki tuan rumah ??
hahahahha kompius acikkkk!!!

strawberi said...

tanak ckp...sape suh tak tgk..hahaha

laki dia azhar tu la..anak tuan umah yg dok obersea..dorg kawen senyap2 b4 dia pi obersea..dia tu asal2 org gaji umah tu..pas laki dia pi obersea..dia lak uwek2...kena halau ngan mem besar la..psl dia igt na o mei wat keje tak senonoh sampai termengandung

eynda said...

Start follow citer tu dari episod pertama...macam kena gam atas kerusi tiap hari pukul 6.30 ptg-7.30pm hehe..

hajarus said...

hajar pun tengok citer tu... 1st episod sampai episod 3 pastu xtengok dah.. tp semalam start tengok balik... dah xtau camne jalan citer dah... huhuhu... tau2 anak na o mei dah beso...

JiEjAh_DeEn said...

eynda / hajar
layan gak yer ?
tu la , kalau follow sure melekat muntut kan ??
susah plak nak buat keje lain hehehe

SyaNa said...

aku fening tgk crite tu..tp tetap layannn
hahahaa mmg dasarrrrr

Anonymous said...

Wow, this post is fastidious, my sister is analyzing these kinds of things, so I am going to inform her.


My web blog: acoustic guitar a chord

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers