January 11, 2010

Weekend @ Summit usj

Sabtu td dah janji nak bawa adam pergi tgk alvin chipmunks tu.
Dia asyik la gedik² kalau tgk iklan tu kat tv.
Jadinya sayapun terjah ajelah Summit , 1st time nak tgk kat sana
pergi pun pagi² sbb nak tgk yg pukul 11++ .
nasib baik jumpa tmpt nya - maklum la , saya ni kan bengap bab tmpt² baru ni
ada penyakit gegel lutut sket ;-P
akhirnya dapat jugak tgk yg pukul 11.30am.
awal lagi masa sampai tu , dlm pukul 10.30 kot
kuanter pun belum buka - see ..over kan ? hehehe
So ,kita makan dulu .
Apa ekkk nama kedai ni ??
rasanya Uncle John Kopitiam - kalau salah ampun ehh hehehe
tp roti butter dia ...errrrkkkkkk x masuk ok
sbbnya dia salut telur ,pastu buh butter + honey
jenuh paksa tekak tekak ni dok menelan
x baik membazir tp mmg x mampu huhuhu


Lepas keluar je panggung ,layan adam main plak.
apesal la ada saja permainan kanak² dimana² saja ekkk??
saje jek dok perabis duit mak pak huhuhu
nasib baik baik 1 round jek dah ok
kalau adam nak rempit 10round camner ??
harus saya tinggalkan ajek dia kat sana
jadi pekerja tetap menjaga mainan !!!




Mcm mana movie tuh ??
saya layannnnnnnnnnnn jek .
rasanya saya lagik over dr adam gelak kot
hahahha !!


3 komen uolls ::

eynda said...

Alaaaa....tunggu dvd le nampak gaya...teringin nak tengok sebab kali ni ada chipmunk gegirl kan :-D

JiEjAh_DeEn said...

eynda
hahahahah cute sgt hat gegirl ..group nama chippette hahaha

hajarus said...

baru pernah tengok movie ni yang 1st.. yang 2nd ni lom tengok lagi...

dengarnyer best.. harus terjah panggung gak ni...

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers