January 22, 2010

Errrrkkkkkkkkkkkkk !!!!

Tadi saya gatal² tgn masuk nuffnang then check refferer saya.
Mak aiiii sudah jadi blog lushah kah belog saya?
nangis ....
-
Sebenarnya reader tu carik blog saya kot
kat yahoo tu dia type blog add saya tp yg keluar hehehe
deret² blog lushah
kenapa kahhhh??
SX ker blog ini ??
demmmm u .


10 komen uolls ::

SyaNa said...

hahahaa..seram aku

eynda said...

Uisshhh...nanti nak check kita punya plak...cemana boleh jadi cam tu???

JiEjAh_DeEn said...

syana / eynda
hahahahahha ngeri sehhhhhhh,
cepat check masing2 punya refferer ekekkee x senunuh .

pak long said...

salam buat kulaan...
biasa la menda tu..kalau kita klik tak der menda pun...cuma ada la mana-mana mahluk yang buat "dajal" tu...pak long dah biasa kena menda tu...menda free biasa la...

eddie dewanaga said...

hoh... terkedu gua sekejap.

haslina razali said...

LUCAH GAK sebab penuh dengan food porn hahahahhahahha

A.I said...

Mmg naik napsu aku masok blog kau ni Jah!!

JiEjAh_DeEn said...

p.long
salam kulaan :-D
hahahah biasa ekkk ?
mmg gatal tgn dema neh !!

JiEjAh_DeEn said...

eddie
lama x singgah ..windu sama lu.
errrkkk terkedu ekekeke

JiEjAh_DeEn said...

lina / ai
cesssssssssss korang bernapsu nengok fud ajek kan? kan? kan?
hehehehe

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers