January 21, 2010

Cinta Kenangan Silam.

Pagi tadi lamaaaaaa saya chat kat fb ngan skandos masa skolah dulu.
tipuuuuuuu ..mana ada skandos ;-P
kawan lama , kawan masa form 1-3.
wahhhhh berbelas tahun lamanya kan??
bila cakap berbelas tahun dan dan terasa sgtlah tua ekekeke
tua kerr ?? hhhmmmpp.
-
-
Saya jumpa balik kat FB last year lepas raya.
So ada la dia dtg beraya ke rumah saya dgn anak isteri dia.
Masa tu tentu la x boleh cerita huha huha kan
karang apa pulak kata isteri dia .
kene jaga gak kan hati org walaupun kami cuma kawan lama.
-
-
Sekarang diapun dah jadi org berjaya
saya pun gembira atas kejayaan dia.

Byk yg kami sembangkan.
Zaman skolah , kawan² , skandal²
tiba² saya sangat rindu zaman skolah
gilakah ??
masa skolah malas
dah x bleh skolah sibuk rindu²an .
-
Sekarangkami tgh plan untuk buat gathering
moga² menjadi kali ini
dah beberapa kali postpone sbb masing² sibuk
sayapun faham la
zaman dah berubah
semua ada t/jawap yg lain
bkn macam dulu , call hari ini-esok pun boleh jumpa²an.


tiba² rasa bersalah pada seseorg timbul semula.
harap² dia telah memaafkan saya :-((

4 komen uolls ::

eynda said...

Macam ada yg tersirat je melalui kata2 dlm entry ni hehehehe....rindu kan zaman sekolah....selalu mimpi pasal sekolah tapi asyik mimpi bab nak ambik exam jek...hampehhh...

hajarus said...

wah bestnyer lau jd buat gathering tu.. mesti time tu happeningkan kak..

JiEjAh_DeEn said...

eynda
errrkkkkkkkkkk tersirat ?
hahahaha

JiEjAh_DeEn said...

hajar
mmg best kalau jadi , lama betul x jumpa kawan² ni.

kalau kawan kolej or kawan kerja lain laaaa kan.ni kawan form 1-3 hehehe

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers