February 1, 2010

Ini entry melekat melekit

1 - e-zaton frozen

Ok saya nak buat entry melekat juga.

sambil tu dgn muka seposen saya nak promosikan anak terbaru saya ;-P

Karipap frozen.

pernah dengar?

pernah rasa?

kalau x pernah elok la order je ngan saya.

Delivery tuk warga SHAH ALAM & kawasan yg sewaktu dgnnya.



Harga ??
RM 3.50 / box (10's )
RM 10.00 / 3boxs (10's)
Berminat ??
SMS or email je saya
HP : 012 261 2817
Email : jiejah_7171@yahoo.com

-
-



2 - e-zaton cute cater
Saya juga buat katering kecil²an
terutama tuk small party !
untuk party hari jadi , hi-tea & sewaktu dgnnya .

Menu cadangan :~
Mee kari
Mee goreng
Pasta goreng
Spaghetti bolognese
Bihun sup
Bihun singapore
Karipap
Roti jala

-
Menu atas permintaan juga akan dipertimbangkan.
Terutama untuk kawasan Shah Alam.
Harga boleh dirundingkan.
-

Selamat mencuba :-D



7 komen uolls ::

eddie dewanaga said...

epok-epok sadin ada tak Jah...???


org Johor bilang karipap tu epok-epok....

JiEjAh_DeEn said...

kalau mau oder , gua buat tuk lu hahaha

::The Shopaholic Tauke:: said...

menarik!!

JiEjAh_DeEn said...

TQ tauke :-))

A.I said...

canteknye kipap kau jah (^_^)

JiEjAh_DeEn said...

ai
hahahahaha len mcm plak aku baca wakakakka ..

A.I said...

ekekekekeke...apa? tak cantek kah? nnt aku tanyekan lokong kau ;P

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers