January 11, 2010

Di hembus Pawana


Saper tgk AJL 24 ??

saya tgk dalam mimpi. semalam giler mengantuk saya. baru tgk 2-3 org perform mata dah melayu . sudah la kebanyakkan artis yg perform saya x minat. yg tak pernah dengar lagu diorg pun ada hehehehe.

pagi ni bila dengar radio semua bising² kata x puas tgk Search perform. Whattttttttttttttttt?????? ada Search ?? Wahhhh rugi la saya x tengok otai.

Jadinya pepagi dah tgk kat Youtube ada ke tidak. Lama jugak tggu baru depa masukkan. Puas hati dpt tgk .

Jom tgk lagi sampai lebam.

saya kan dah tua , so kene la tgk yg otai ;-P




3 komen uolls ::

eynda said...

Tua dah ke? :-p

Semalam persembahan otai2 memang best...jay jay punya sora pun dok macam dulu2 gak.... tapi AJL kali ni kira best jugak...lagu sedap2....

zuwaidah said...

alamak...rugilaaaa saya pun tak tengok sampai habih...lagi 3 performers nak habih, terus pengsan. Ingatkan nak lelap saja2 je time iklan, rupenya lelap terus sampai pagi. Ruginya tak tengok search...minat la jugak

JiEjAh_DeEn said...

eynda
hehehehe tua wehhhh hahaha.
tp mmg puas hati kalau tgk otai² kan ??

zu
lorrrrrrrrrr rugi laaaa x tgk ending.
mcm saya ni mmg awal² dah fitam..tgk kat youtube aje laa :D

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers