January 25, 2010

Jom makan sup ani utara

Balik kg weekend tadi
x byk xtvt kali ni , pergi salon pun saya malas aduhhhhh.
sudahnya bulan depan la baru rambut saya di cuci :-))
-
Sabtu tu sebelum sampai rumah call kanda ku
ajak dia lepak kopitiam kat tanjung
sesaja ajak bekpes hehehe
mmg hampeh kan , padahal rumah ngan kopitiam tu 10minit jek
itu pun lagi x mo balik hehehe
bukan apa , agak boring sbb kanda² saya yg lain petang baru balik
saya sorang nanti sure jadik tukang masak
malas sungguhhhhhhhhh ..
-
Ahad tu lepas zohor terus zass nak balik AB
tp kami keluar ramai²
pergi tesco beli sikit barang tuk anak buah saya yg nak balik kolej
sekali tu terus melencong carik makan
padahal baru lepas makan hahaha
pergi mana ?
Rest yg baru buka - Rest Ani Sup Utara
-
Amaran keras :~ semua gmbr adalah dicilok hehehhe






Makan macam²
ada yg order kuetiaw sup
nasi + sup
nasi ayam
saya as usual order nasi sup
saya dah jatuh chenta ngan nasi sup
suka sgt² ..lembut & nyaman :-)
-
Makanan a bit mahal bg saya tp sbb agak sedap so pejam mata aje la
yg mendukacitakan ialah TOILET
nasib baik saya pergi selepas makan
kalau pergi sebelum makan-sumpah saya hilang selera
-
By d'way ..saya telah mengadudomba ttg toilet tu
saya komplen kat website dia hehehe
harap² dia take-action kalau nak terus ada pelanggan
restorennya sangat cantik n moden
x sepadan dgn toilet
toiletnya lagik hampeh dr toilet dr petrol pump
eeerkkkkkkkkkk terkenang plak
uwekkkk!!!!!




5 komen uolls ::

eynda said...

Tak pernah makan kat ani sup utara ni....mesti best sup2 semua je kan...

hajarus said...

kat area mane ek restoran ni kak...???

JiEjAh_DeEn said...

eynda
semua sup , pilih je nak mkn sup apa ehhehehe

JiEjAh_DeEn said...

hajar
byk cawangan tau rest ni.
yg akak pergi kuala selangor.
cuba hajar google carik cawangan dia.
type jek 'sup ani utara' :-))

hajarus said...

ok... tq kak... :D

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers