January 26, 2010

Bank & Ah Cheng Laksa

Tadi @ 10++am saya rasa semacam duk kat office.
badan rasa nak demam , tekak sakit jugak.
lepas tu bahu sebelah belakang saya sangat sakit
maybe salah tidur , nak angkat tgnpun sakit
so semua bergabung menjadikan buntut saya panas duduk office
alasannnnnnnnn kahhh? hehehe
-
Terus capai cheque² yg nak di bank-in
then saya hala rhb dlm gian stadium
malas pulak nak hala sek 16 or 9
parking kat sana hazabbbbbb.
-
Tapi bank ni pun satu la
mcm x nak ada urusan plak
dah beberapa kali saya terkena
ada ke patut slip bank yilek ??
abes tu nak bank in mcmmana?
tulis kat dahi diorg ke?
marah la pulak saya ..bkn sekali tp beberapa kali
merungut² la saya pada pak guard yg x bersalah tu hehehe
ampun pak guard - saya emo plak tadi ;-P
-
Disebabkan byk cheque yg nak ditulis
maka saya pun cari la port yg best sket nak lepas
(alasan lagikkkk)
so saya lepak kat Ah Cheng Laksa
dah beberapa bulan jugak buka tp ini 1st time saya singgah
siap order nasik lemak lagi ehehe
x agak² betul , padahal baru pukul 11 masa tu
kira halal la saya lunch pukul 11 kot.
malas dah nanti nak keluar carik makan
(gmbr hasik googlean disana sini)


Makanan mmg x mengecewakan.
saya pasti datang lagi
maybe sabtu ni bleh ajak adam lepak sini ;-D



10 komen uolls ::

A.I said...

eleh..alasan semata! ;P

wei, len kali gi bank kumpul bebanyak slip bawak blk opis. tulis je dr opis kan senang. ke, saje nk tulis smbl lepak makan nasik lemak ah cheng? ekekekeke

eynda said...

Banyak kali nak try singgah ah cheng tapi lunch hour memang org ramai....teringin nak makan asam laksa kat situ :-)

hajarus said...

adoh... xleh tahan... terliurnyer tengok...

xAmU said...

alsan x leh blah tuuh nak isi cek kat kedai mkn..hahaha

JiEjAh_DeEn said...

AI
hahahhaha mmg alasan :-)

JiEjAh_DeEn said...

eynda
cuba la , sedap tau tp sy belum pernah rasa asam laksa.
tp nasi lemak dia mmg marbelesssss hehehe

JiEjAh_DeEn said...

hajar
sedappppp ..kat BM pun ada kot cawangan dia.

JiEjAh_DeEn said...

xamu
hehehehe tu la , mmg x bleh blah ekekeke

SyaNa said...

astaga best nye :)
kan best kalo opis aku takde despatch..hari2 aku gi bank..hahahaa
pastu tulis slip kt kopitiam
hahaa

JiEjAh_DeEn said...

syaha
hahahahha no gud ok ..
biar kampeni aku jek yg ado kelonggaran gitu hahaha

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers