March 16, 2009

Tag from adik Kojah


ATTENTION
~Once you've been tagged you are supposed to write a note with 16 random things, facts, habits or goals about you.
~At the end, choose 16 people to be tagged.
~You have to tag the person who tagged you (eh.. ada gak ek rules mcm ni.. haha)
~If I tagged you, it's because I want to know more about you


1- aku lahir kat Sekinchan , Selangor
2- aku anak bongsu ..yahooooooooooooo
3- aku dah kawin , ada suami sorang & anak sorang miahhahahaa
4- aku manjaaaaaaaaaaa bertempat
5- aku cerewet huhuhu
6- aku kurang penyabar terutama pada anak & staff
7- aku berjiwa seni wakakakkakakaaaaa
8- aku benci org bermulut longkang cissssssssssssssss
9- aku benci kalau org duk mengungkit²
10- aku komited pada kerja walaupun diselang seli dgn blogging , forum huha huha
11- aku jujur & setia pada pasangan .. x caya ?? tya lokong ekekeke
12- aku rajin masak TP ada gak masanya aku MALAS melampau
13- aku x minat kueh mueh .. jarang buat & jarang beli
14- aku addict pada nasik .. paling lama leh bertahan cuma 2hr w/out nasik.
15- aku sukerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sgt pada bebi ..owwwhhhh mangi mangi
16- aku selalu SENTAP.

wahhhhhhhhhhhhhhhh berjaya haku menglist sampai 16 ooo

so , saper aku nak tag ehhh ?
1-kojah
2-joyah
3-ai
4-maria
5-adiya
6-tini
7-adik zie cayang
8-eddie

iissshhhhhh x larat ahhhhh .. kira kali 2 bleh x ?
8x2 = 16 wakakakkakaa

yahoooooooooooooooooo settle tag aku :)

4 komen uolls ::

a.b geldofg said...

boikot tag!

ai said...

ooiiii!! ade jugak nama aku tu!! huhuhu..tag mcm ni dh banyak kali aku buat ooo. kang muntah lak org baca pasal tabiat tak senonoh aku ni..keh keh..

mekaseh sbb tag.. ;P

eddie dewanaga said...

fakta no. 16...

betul ke jiejah..??
takmo la mcm tu, nanti tak cute lagi.
:)

jiejah d'blogger said...

ai
ooo dah pernah jwp ehhh?

eddie
kenyataan oooo huhu

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers