March 2, 2009

Pak Li Kopitiam plakkkkkkkk kitaaaaa

huhhhhhhhh muntah pelangi la korang tgk aku asyik mkn mkn mkn mkn huhuhu
mana x debummmmmmm ?? sendiri mau ingat ;)


sabtu pagi tu kan , x de mende nak buat ..
tanya adam weder dia lapar or not
op koz dia jawap lapar sbb dah dekat kul 10 mummy dia x de bg mkn apapun wakakaka
kijam plak aku terasa hehehe


sebenarnya aku ralit dok basuh baju , telekung , cadar semua tuh ..
pastu ok la , ajak dia keluar ..
b4 that aku singgah hantar comforter tuk dobi .
mesin basuh aku x shukup besar tyk cuci sendiri hehehehe.


cadang nak gi tesco xtra tp terrrrrrpergi ke seksyen 18 , ole-ole mall .
benarnya aku ketagih nak minum chammmmm ..
sampai² jek terus naik atas .. isi perut dulu.
orgpun x ramai , just 2-3meja jek ada org .


gmbr model no 41 kehhhkehhhkehhh

uikkkkkkkkk mummy pun interprem ?? huhuhu nak jugakkkkk!!!!

model dah lapar ...

see , tenang ajek kan ??

kami order neh .. nasik lemak pak li speacial ..
penuh pinggan ko .. cukup sifat ~yummy~

ini plak cham ice pujaan ku .. share ngan adam gakkkk.lepas dah kenyang bawa adam round² sana .
jumpa keta cumil ni .. ok la 50sen jekkk,lama jugak adam merempit.
benti pun sbb ada budak tecik yg nak naik hehehe

pastu bawa dia masuk tmpt bowling.
ingat nak main barang seround ..ceyyyyyyyyyyyyyy mana tau ada tournament.
x tau kampeni mana TP full la kat sana.
so , suh adam duduk jek sana tgk org main.
ciannnnnnnnnn dia.
len kali mummy bawa main cayang :))

ralit dia kan ?? masa ni mmg gud boy laaaa.
x de lari sana sini sbb dia suka tgk .
buat kenangan hahahahahaha.
pastu singgah MPH , tergedik² dia nak beli buku+vdc adab & doa neh.
aku offer buku lain pun dia x nak .
bukan apa , lately rasa mcm byk sgt dah spend money tuk beli buku² dia.
tp x per la , pelaburan kan .. ;)

balik rumah x sabar² nak tgk vcd ..

p/s : abaikan rumah ku yg bersepah itew .meja tv dah senget , so ambik coffee table buat letak tv kahhhkahhkahhhh

3 komen uolls ::

eiza in the house.. said...

wah2 jalan2 cr mamam ekk..
baiknya adam nak baca buku agama :)
sejuk perut kak jiejah kan..

jiejah d'blogger said...

ahahhahaa biasa la bebudak.
tgk buku 5minit , main 30minit heh~

ab geldofg said...

:)

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers