March 25, 2009

Mulut ada insurance takkkkkk ?

hehehehe soklan ....
kalau ada mau mulut aku ni kene insuran lebey sket .
cakap ikut sedap ajek kan!

semalam balik rumah ada surat dr maybank.
ingatkan surat suh bayar interest hutang ~ hutang rumah daaaa
rupanya nak bg insuran ..
yo yo oooo jek aku cam xcited sket sbb dpt medical card free ,
caittttttttttttttttttttporahhhhhh .. bg card kosong dgn harapan aku isi ;0
korang ada yg pernah ambik ngan etiqa dak ?
aku telek belek mcm menarik tertarik d'bomb .
paling murah RM11++ jek sebulan ..
kaber tuk kehilang jari jemari , kaki tgn gitu .
mulut tadak ok !
tp bila pikir² balik 'ooowwwhhhhhhhh ko sungguh tamak jijah'
dah ada 2 insurance aku ni .
satu konvensional punya
satu yg lates la with med card , so wat aper nak perabih duit kan?
baik duit 11hengget tuh aku buat beli sup tulang masjid subang miahahahha.
so , masih berpikir samada nak ambik or not.
ada masa lagik nak fikir ..

6 komen uolls ::

Kak Senduk said...

beyul kata ko nyah..baik ko beli insuran mulut..itew lebh penting

jiejah d'blogger said...

kak senduk
muahahahahahaaaa betul tuh.
ado kaaaa?
akak dah beli ? hahaha

eddie dewanaga said...

mulut pun ada insurans jugak ke..??
hahaha...

jiejah d'blogger said...

eddie
patuttttt dia adakan hahahaha

Jiejah Gorjes said...

kembarku samala kite smlm aku balik pun ada dpt surat mebenk..aku igt kan free skali kena isi form dulu daaaa..

TuanPunyaBlog said...

mase bodo2 awal dulu aku amik je insurans yang di offer tu sbb mlihatkan jumlah covernya yang ratusan ribu tu. tamaknye aku tuhan saje tahu!! manalah tahu kot terpotong jari boleh gak cover2.

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers