March 10, 2009

DammmmnnnMMnnnMMnnn

mood aku still spoiled mcm last week.
ini keje punya problem x settle² lagik ..
bila org kata melayu ni pemalas, x leh pakai #%$$@$ tau plak marah ..
siyesssssss , aku naik benci deal ngan owang melayu nih.

bab bertangguh nomot satu !!!!

dammmmnnmmnnmmm ..



p/s : kang ada plak yg maki aku sbb kutuk bangsa sendiri .
entry ini hanya ditujukan pada mangkuk² di sebuah syarikat yg diterajui oleh org melayu.
kalau korang x de kene mengena jgn terasa plak yer !!!
aku sepak ramai² kang .

5 komen uolls ::

apisz said...

aku melayu yang tak sama mcm tu...hehehe..suka tak? wakakkakakka

jiejah d'blogger said...

apisz
suke suke suke .. ahhahaha.

x semua melayu la,
kang ada plak yg hentam aku kaw kaw huhuhu

apisz said...

muahahhaha..tau takpe..naseb baik cepat pk...

tp memang mcm tu la..kadang2, buat sakt ati je jnji...ape2 pon, kita sendir takleh buat mcm ni..biarlah klu org lain nak buat pon...

jom mkn nasi ayam kampung kat seksyen 7, bangi...


(^_^)

jiejah d'blogger said...

mak aiii jauhnya sampai ke bangi ,
meh ler turun s.alam ..ada gak ayam kg hahaha

SyaNa said...

hahaahaa...
marah nye jiejah..sabau na..

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers