March 11, 2009

Layan Seeeeetimbut

semalam dah rasa badan mcm x sihat ..
jangkit selsema dr dak adam la neh ..
dia elok aku lak sambung ..
lagi satu for sure sbb stress kannnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
mencik that situation :(

so, balik rumah dah mmg ala² x larat
then lg +- 1km dr rumah hujan plak mencurah²
aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk tetiba ajek tawwwww.
so masa turun kete buka pagar , sohih la kene hujan
atterrrrrrrrrrrrrrrr rmh aku x de pagar auto huhuhuu cian diri sendiri.

masuk rumah terus mandi dgn harapan demam akan terbantu
tp jgn harap .. menjelang mlm dah terasa makin weak n weak n weak
mkn ubat selsema ..lambat plak baru ngantuk .
11++ gitu baru leh lelap ...

semalam masak stimbut tomyam ajekkk.
aku dok hirup kuah + ngan nasik sesudu dua ajorrrr.
takat isi perut.
tuk lokong ngan adam aku just tmbh nugget tuk diorg
really x larat lorrrrr ...



9 komen uolls ::

eddie dewanaga said...

semoga cepat sembuh...

time2 ujan ni, kena sup fishball mmg meletup, fishball taruk extra, favorite..!!

JB pun ujan tiap2 ptg...

jiejah d'blogger said...

tq eddie..
mmg tekak ni nak mkn sup² belaka.
x de selera nak mkn mende lain huhu.

jb pun hujan ehh tiap petang??

ai said...

syiannye kau Jah..cepat2 le sembuh ye..

sedap pulak aku tengok tersembul2 cendawan kt dlm piuk tu!huhuhu..

Kau tu jangan tak makan ubat. Kang lambat sembuh pulak.. ;P

jiejah d'blogger said...

ai
tengkiu .. kalau ikut badan mmg melepek dah ni , tp ada sikit keje mau settle ..
kalau leh settle hari ni , esok aku mengMCkan diri sendiri hahaha

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

wah..mcm sedap je..eh mmg sedap kot hehe..tak penah makan stimbot ni..nak jugak rasa tp tak tau katne hehe..nak datang rumah bleh hehe...

jiejah d'blogger said...

rina
dtg rumah?
buleh² .. tp tggu aku sembuh dulu ekkk hahaha.

kalau nak mkn steamboat yg best , gi la kat JONNY'S .

SyaNa said...

take care sis..

tak larat2 pn masak gak ye..
baguihh betol
kalo aku tu da ngade tak bleh bgn tu..

Kak Senduk said...

mahal ke tidak benda ni..bape hengget...x pernah makan kat luar..selalu buat sendiri je?

Mak Su said...

sudah sihat ker? take care ya, layan setimbut pun ok gaks :)

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers