March 16, 2009

Mee Bandung in d'house

status tuday ~ aku masih weng .
kepala dok pusing² mcm naik rollercoster ayoyoyoyoy
seksa nya kalau dpt hipotensi ni ekk ?
aku masih lagik mencari² apa penyebab aku diserang sakit ini .
dr sejarah ka??
sbb akak akupun mmg ada hipotensi neh ..
x mo arrrr sakit² huhuhu

sabtu tu plan nak balik kg pun x jadi
semuanya sbb aku mmg x larat bangun langsung
then maybe effect dr ubat yg aku ambik ~ aku asyik nak membuto .
syiannn 2 banak tuh terabai kasih sayang kehkehkehhh
TP dlm terabai² pun aku gagah lagi gigih masak tuk diorg tauuuu hehehe.

semalam rasa ok sket .. leh la bangun² .. siap gi giant lagik hehehe.
petang tu saja x mo masak nasik ..nak mkn lite² ajek konon.
selak² buku resepi (wahhhhhhh pecah tembelang aku ;) )
lastly , aku bikin mee bandung
yeahaaaaaaaaaaa menjadik walaupun aku lebur jek apa yg ado lam peti tuh.
sajek je nak riak muahahahaha




petang tu minta ngan lokong nak mkn doyan.

ehhhh aku bkn penggemar doyan ..

aku mkn ni bersebab tauuuu

ehhhhh bkn sbb aku ngidam wakakakak
ada terbaca info tuk org darah rendah cam aku neh.

dia kata mkn ler doyan , daging bla bla bla

aku mkn 5ulas .. dah x larat huhuhu

tolak tepi , suh lokong abeskan .

nak harap adam???

huhhhh anak bujang tu mana nak mkn doyannnn ..eksyennnnnnnn!!!!


7 komen uolls ::

SyaNa said...

lama sungguh aku tak mkn doyan..
peminat setia okey!!!

sungguh saspek la kt ko..dlm tak sehat tu berasap sajok dapur mu itu..

eddie dewanaga said...

gua pun tak mkn durian mentah... tapi jika mak gua bikin kuah durian yg cicah roti tu, adoi... syurga beb!!!

jiejah d'blogger said...

syana
hehehehe mkn sesekali jekkk.
x sampai tgk depa mkn beli jekk .


eddie
kuah durian ??
x minat gak
TP masak lemak tempoyak gua mkn hahahaha

Redbloodsnow said...

asal neh kak...lom sembuh sepenuhnyer ek. neh zie tgk mcm ngidammmmm jek neh...jangan²...yayyyyy!!! Zie dpt ank buah baruuuu ^_^ lalalala

:D heee hee...eh, duyan still ade lg ea.ingatkan dh x musim lg..kerrr zie yg x tahu..hahaha

:P

ARIFF BUDIMAN said...

Hmm sedap. Mee bandung kesukaan saya. Kini hanya blh terliur saja

jiejah d'blogger said...

zie
miahahahahahaaa .. adam lom ada
ura² nak beradik , so zie pun x dapek anak buah hahaha

incik ariff
boleh aje mkn kat kedai walau x sama ngan org rumah masak kan?
:))

ai said...

Mee kau tu nampak cam beli siap je Jah! cantekkkk je rupa dia. ngeh ngeh..

eh, kau dh sihat ke lom ni?

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers