March 24, 2009

tadak tajukkkkkkkkkkkkkk bleh??

semalam biasa la , masak sempoi jek.
perut aku ala² masuk angin sbb lupa nak bekpes.
huhhh pedihhhhh jek , rasa nak muntah segala .
so , petang tu still x lalu mkn nasik
aku ratah mkn peria ajek wakakakakaaaaa.
ayam sweet & sour
pepagi incik adam dah rengek² nak car kaler yellow & white.
hamboiiiiiiiiiiiiiiiiii .. ko ingat mummy ko keje cop duit ehh?
suka jekkkkkkkkkkkk tau main order .
alasan dia minyak dedi dah full , mummy isi la minyak ..
miahahahah keji ok !
aku x bg dia bw masuk lam skool.
ckp ngan dia mummy simpan dulu , nanti petang baru main.
nasib baik dgr cakap , sure petang karang menggelupur dia nak balik cepat
soooooooooooo sweettttttttttt ..

7 komen uolls ::

SyaNa said...

cewahhh mkn peria sajok..
bet la sure kurus ko dlu dr aku..
hahaha

cantek kete..

jiejah d'blogger said...

syana
ahahahah mkn peria sbb tekak x sedap ..
kalau sihat sure aku balun nasik 2 pinggan muahahaha

ai said...

Bleh lak kau lupa nk bekpes jiejah oiii??!! isk isk..

aloloo..dpt gak kete yellow dia tu.. ;P

jiejah d'blogger said...

ai
aku ni satu jek , kene bekpes awal² ngan lokong ku .. semalam aku tapau gi opis ..pastu buat keje trus ralittt , tgk² dah pukul doblas hahahaha

huhuhu anakanda nan sorang , harus ler dapat ekekek

Redbloodsnow said...

lame gilos zie x mkn peria ah...adehhh ngidam ler puloks :P

psstt..zie nk renggek ngiyau² nakkan bende alah tuh gaks voley??? lalalala :P

jiejah d'blogger said...

zie
ngiau² nak aper ?
peria ? bolehhhhhhhh wakakakakak
kalau nak keta , gi ngiau kat abg zie time dia isi minyak hahha

green apple said...

tabek la kat ko..peria boleh buat ratah ratah je.

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers