November 11, 2009

Where's my car ???

eheheheheeh cekci x i ??
muahahahaha.
ada citer kelakar ok.
tadi masa lunch aku gi mamam kat tesco xtra
masa nak balik leh lak aku x jumpa kereta !!!!
dammmm u .
kemain aku katwok sana sini
dr pintu ke pintu aku terjah
apekahhhhhhhhh??
padahal kereta aku ade jek kat pintu 1
aku dah lalu 2-3kali ok.
melilau mata
dlm hati seriau gak
mana tau kannnnnn ....
huhuhuhu
x per , x per
aku dah beli kismis minda
mana tau leh kuatkan memory
motif???
:-P
kalau otak serabut
kompom mende depan mata pun x nmpk !

5 komen uolls ::

mamarempit said...

kalo aku mau dh melalak kat situ gak...hahaha

JiEjAh_DeEn said...

mama
mana bleh melalak , malu ooooo.
kontrol kontrol kontrol wakakaka

LORD ZARA 札拉 said...

kak~
kamu pakai camni ke?

wewwiiit!!!

eynda said...

Kat tesco extra tu?? Kalau KLCC logik la jugak tak jumpa kete kekekeke.....gurau je yer...eynda pun selalu gabra masa nak cari kete kat parking lot....kekadang memang lupa parking kat mana :-p Ada member blogger citer dia selalu snap gambar parking lot supaya tak terlupa kat mana dia parking :-D

** rasa macam banyak perkataan PARKING lak :-p

eddie dewanaga said...

hehehe...

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers