November 5, 2009

Bila jiejah naik angin

bila aku naik angin , maka hilanglah segala sifat kewanitaan(ade keee?) aku.
mmg betul² hangen dibuatnya .
alkisah ttg new adv acc software ..
setelah berbulan² diskas
setelah berbulan² aku propose pada bos
setelah berbulan² keluar masuk meeting
TP result adalah HAMPEH mcm SAMPAH !!!!!!!
sangat brengset ok ..
bernanah hati aku
bukan seringgit dua punya projek
walau bukan berjuta ,
tp aku sgt menghargai uwang walau bkn uwang aku !
dammmmmmm u TONY .
mcm x puas lagik aku skolahkan dia tadi
mcm nak call semula carut² tahap dewa
diar dia rasa betapa aku upset ..ciiiiitttttpodah!
mmmmpppp bos x kata apapun
tp aku mmg rasa down ..uhuhuhuhuhu
i hate !!!!!!!!!!!!!! .

10 komen uolls ::

Tika said...

aik ko pun marah haha.

TONY? Nama ni memang agaknya akan buat orang bengang kut hahahaha. Teirngat aku dulu bengang giler ngan org bernama TONY ni hehe

meo188 said...

period?

JiEjAh_DeEn said...

tika
ahahahhaha mmg hawauuuu ..
x terkata mamat tu bila ku sekolahkan dia ..
abes semua aku ingkit janji² manisnya hahahahha

JiEjAh_DeEn said...

meo
tadakkkkk piyed laaaa.
mmg hangin satu badan ekekekeke

Alimaz-Kembara Terasing said...

tak baik marah2...bawak bersabar bebanyak....ssabar tu kan separuh daripada iman......kalau bengang sangat try tumbuk dinding macam saya dok buat...heheheh lepas habih marah misti tangan tu rasa sakit...

ina said...

jiejah : nak copy paste gambar tengah marah tu boleh tak?marah marah lagi agar terlepas bebenan kat hati tu.

JiEjAh_DeEn said...

ina
ambik ler hehehehhe

Anonymous said...

for [URL=http://e--store.com/]loui vuitton outlet[/URL] with confident ehREGJRf [URL=http://e--store.com/ ] http://e--store.com/ [/URL]

Anonymous said...

view PtONVotH [URL=]designer outlet[/URL] online shopping pQbelCBp [URL= ] [/URL]

Anonymous said...

view BhHjloEN [URL=http://www.ugg--outlet-online.blogspot.com/]genuine ugg boots uk[/URL] with confident RpvRgUYY [URL=http://www.ugg--outlet-online.blogspot.com/ ] http://www.ugg--outlet-online.blogspot.com/ [/URL]

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers