November 15, 2009

Tiba-tiba aku rindu :-))

owwwhhhhh tentu la aku rindu my little angel ini.
nan ado 8 anak pun huhuhu
tp kalau ado 8 , mau penuh blog aku ni ngan gmbr anak2 saja hehehe
masa begitu pantas berlalu , berlari dan berdesuppppp bagai roket.
dr comey2 , bulat2 ,manja2 ..kini sudah besar
dah pandai bercakap & menjawap..haipppppppppppp!!!

cabarannya pun berbeza
cara menangani karenahnya pun berbeza jua
kadang terbelit lidah
kadang membelit minda
kadang tak tercapai akal tua ku ..

kadang terasa x cukup sabar
kadang terasa x cukup tabah
kadang terasa x cukup iman
kadang terasa x cukup ilmu

namun
apa yg mampu aku beri , pasti aku beri
apa yg mampu aku penuhi , pasti aku penuhi

apa yg mampu
doa dr seorg mummy yg x pernah putus
kaseh sayang yg tiada taranya
cinta yg melimpah ruah
rindu yg x pernah henti

moga membesar jadi anak yg soleh
yg sentiasa x lupa mengirim doa pada ibu bapa
yg tetap berdiri dilandasan yg betul
yg teguh dengan ajaran n amalan islam.











abaikan mummy yg poyo tetiba hahahaha :-))

3 komen uolls ::

sayangsayangibu said...

hafe lagi adam..
ckp ngan mommy adam mahu teman bermanja,bergaduh, dan bla..bla....
mesti mummy faham punya!!! ;P

ArPeGGiOS said...

perasaan tu la yang saya rasa bila kakak dah besar. tu yang keje lebih nak dapatkan adek...errrr akak paham tak maksud yang saya cuba sampaikan..

JiEjAh_DeEn said...

eja
hahahahahha x pahammmmm ..


miza
buat-buat x pahammmmm miahahahha

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers