November 24, 2009

Luncheon @ Kaya kopitiam

tadi saya lunch dgn kawan² saya.
adek & tika @ Kaya kopitiam
yg pasti dekat dgn opis saya
saya ni mana la boleh mengular jauh²
lunch time sejam
karang x pasal² setakat mkn angin jek kalau pergi jauh²
mmpppp lupa plak nak snappy² menu
saya & tika mkn kuehtiaw cantoneese
adek mkn yee mee cantoneese
saya as usual lah craving cham kan
so cham dimana² ekeke
mknan sedap ditekak saya
tp masa tu saya x berapa lapar
so terabailah sedikit makanan ;-(
tu je nak cerita,
saya sedikit membizi ..
kene settle keje sebelum cuti raya :-D

4 komen uolls ::

eddie dewanaga said...

kopitiam punya dishes banyak kolestrol, don't u think...?

buah ati gua pun sibuk badan dah berat, so, dia tukar dinner time sebelum maghrib, hidangan nasi 4 kali seminggu, sampai januari, dia dah bisik dgn gua no fastfood (which is 'selamat duit gua' sambil senyum riang)

sarapan dah start cereal dan oats...




*gua saja bagi dia motivasi... "kalau tak turun berat tu, cancel shopping cincin.."

dilaOHdila said...

salam cik Jah
mana gambaq foodnya tu wei...
mesti best kan makan ramai2...

adam sehat ka?
mana photoq adam terbaru

JiEjAh_DeEn said...

eddie
hahahahahha bagussss buah hati lu.
tp x kan x leh kompromi pasal cincin tu wakaakka

JiEjAh_DeEn said...

dilla
alaaaaaaaaa x sempat snap gmbr la,asyik mentekedarah jek..
adam sihat ..byk dah tu gmbr lates adam , makin besar anak bujang ku itu :-D

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers