November 10, 2009

Menu semalam

menu la pulak kan ..
1~ sosej goreng bersos
2~ sup bayam
3~ Kerapu sweet n sour .. ini gmbr google .
1st time beli kerapu n masak .
x kena ngan tekak kampung aku ni ekkekekeke
lain kali x beli dah kot :-P




5 komen uolls ::

ArPeGGiOS said...

lama tak tinggal jejak kat blog akak. bila datang asik tengok gambar makanan jer. tu yang hilang kata-kata. air liur jer meleleh.

ina said...

kerapu beli kat pasar memang hanyir sikit. kalau sama saiz tu bela punya.kalau yg fresh dari laut,sedap, tak hanyir

eddie dewanaga said...

sosej tu, kalau bikin sandwich taruk mustard dan extra daun salad... mak ai, semua cerita makan je ni Jah!!

JiEjAh_DeEn said...

miza
hehehehehhe jejak tertinggal kat langkawi ekkk ??

ina
ikan tu fresh ooo , beli masa balik kg . baru naik laut tu .
tp tekak jek bermasalah kot hehehhe

JiEjAh_DeEn said...

eddie
hahahahahha mlm td pun lokong balun sosej tu buat sandwich.
lepassss mkn nasik tuhhhh ..
camner nak selim melim wakakaka

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers