November 23, 2009

Kerana tanah sekangkang kera

hi korangs !!!
bila isnin mula la blurr nak apdet pasal apa
makan byk sgt kot hahaha
otak kepam.
saja nak show off - wahhhhh.
di sebabkan rumah kali ni tadak tanak
serius , mmg x de tnh weiiii
yg ado cuma depan pagar kiri kanan sket.
sebesar dlm gmbr ni ajek laaa
last week , eton jiran sebelah ajak tanah pokok²
so , aku mintak dia tolong pindahkan daun kari aku
dr pasu ke tanah
nak suruh aku yg pindah tanam??
hahahahah tak sempat 3 hari dah kiok karang
tangan aku ni tgn² org terpilih
matikkkkk laaa ..
see ..pokok aku cuma pokok kari
eton punya serai , halia , kunyit.
hat sebelah lagi dia tanam limau purut
pokok kari ..
pestu ada lagik pokok apa ntah
bagusssss
senang aku cilok time nak masak ekekeke
pokok cili aku still dlm pasu
still x berbuah
cuma merendang jekkk hahahaha
nanti² la aku mintak tolong eton pindah tanam
hat pagar lagik sebelah.

blurrrrrrr ..
balik kg mkn x hengat huhuhu

3 komen uolls ::

ina said...

tangan tu nak kena babab(manja). buat apa alih pokok kari tu, kan kecik lagi.tunggulah besar sikit baru alih.

JiEjAh_DeEn said...

ina
ye ker kene tggu besar??
hahahahaha mmg x skolah la tgn ni ekeke

mamarempit said...

tgn ko ada racun ke...tk pun..ko jgn tanam ms piyed...aku kalo time cemtu, kompem pokok mati

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers