June 15, 2009

xtvt weekend yg fenattttt .

petang semalam lepas cuci-cuci rumah terus balik rest sekejap.
pastu petang sket gi tesco xtra membeli barang basah.
abes shopping ingat nak gi terjah kedai mkn baru kar belakang tesco xtra tuh
tp ternmpk plak ada promotion 'living quarters' kat stadium.
tgk² kereta pun kerang jek , terus ajak lokong masuk.. adam yg xcited nak masuk stadium ..
dia ingat km nak bawa dia nengok perlawan badminton.
masuk dlm stadium bising mulut dia tya Lee chong wei miahahahahaa
anda tertifuuuuuuuuuuuu !!! :P
tgk la sendiri byk barang rumahkan ?
dr barang dapur sampai ke bilik tidur.
less sampai 70% ..kelabu gak mata tp sbb bukan keperluan kan
so , abaikan sajaaaaa.
lagipun pergi ngan menteri kewangan ni mmg susah sket
aku nak beli mende merapu :P



tak lama pun kami kat sana ..jenuh dok kepung adam sbb dia asyik nak pegang
sana sini ..risau plak kalau ada mende pecah. x pasal² rabak poket mummy dedi :D
pastu sementara jln² nak carik tmpt mkn jenguk² Java Decor..
tgk ajek laaaa yer sbb cermin hiasan diapun berharga ribu raban.
nan ado byk duit nak beli hehehe
pastu kedai yg kami nak terjah tuh tutup plak ..
tutup or bankrup?? ahaha muluttt.
terus singgah jek Qaseh Bistro .
lokong as usual lah order nasik goreng kg ~ x jemu² dia ngan menu ni ..isk isk isk
aku order tomyam , nasi putih & telor bungkus.
x sempat nak snap telor bungkus sbb dah lapor ahahaha.
nasi goreng dia sedap tp tomyam bg aku 4/10 ajek la kot.
x mashyukkkkkkkk ...
kalau mkn nasi campur kat sini mmg tip top !





7 komen uolls ::

strawberi said...

sakit jiwa kan gi shopping ngan mnteri kewangan..ahaks...mmg kena bli yg perlu..kalo tak perlu tu..jgn harap la dpt bli..grrrr

JiEjAh_DeEn said...

strawbeli
akakakakak tu laaaa , nak ngelat sket pun x lepasss :P
strict tul men kewangan tuh..hahaha

ArPeGGiOS said...

lesung pipit di pipi adam buat aku cair......

adam.... i lap u

alamak !... baru perasan dah terlebih umur.

eynda said...

Living quarters tu ada jugak eynda ajak hubby gi jenguk...dia kata rumah tadak lagi..nak pi buat apa? Hhmm..tunggu pindah la harap2 ada lagi 2-3 tahun depan...Qaseh tu nasi campur best...ala carte kureng skit...pas tu ambik order berterabur skit kalau ramai customer...yg datang lambat kekadang dapat makan cepat...

JiEjAh_DeEn said...

miza
hahahahaa haipppppp adam lom sunat lagik :P

eynda
home living tu ada lg bulan 8 ni.
qaseh tu mmg ala carte lemau kan?
tu sbb selalu mkn lunch je kat sana:D

JiEjAh_DeEn said...
This comment has been removed by the author.
eddie dewanaga said...

nasik goreng simple dan mengenyangkan beb...

tekak rakyat malaysia!

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers