June 12, 2009

Baju ungu vs Ikan bakar


itu bukan baju aku
itu bukan ikan aku
tq to uncle google :P
saja nak citer yg minggu ni aku dilanda ke'ungu'an
dlm sedar x sedar rupanya aku byk tul baju ungu ..
isnin , khamis & jumaat aku pakai ungu sampai budak opis pun perasan.
adakah aku sudah jatuh chenta pada ungu ?
rasanya x kot ,
aku pencinta cokolat ..
bila aku conggak² balik ada +-10 baju ungu . (kurung + blouse) fuhhhhhh.
tu je nak cakap pun sbb aku x de idea nak hapdet :P
pastu td aku lunch ikan keli bakar + buncis goreng telor.
no nasik sbb saya sudah insaf for tuday !!
sekarang aku kekenyangan ,
layan blog sambil baca paper ..
citer pasal tikam² isteri
mental kahhhh ?
mmppp susah nak caya dia adalah mental.

~ kataku ~

4 komen uolls ::

SyaNa said...

aku pun musim gile purple
cantek plak aku tgk pepel ni
harap smp raya la aku suke pepel sbb da beli kain raya kaler pepel :p

JiEjAh_DeEn said...

syana
ahahahah mcm suvittt jek kaler purple ni kan ?
famili aku raya ni pink..cehhhcehhh abes la kelam aku yg putih melepak neh :P

eddie dewanaga said...

raya 2 tahun lepas gua punya baju melayu teluk belanga kaler purple... nak tiru tunku mahkota johor pi solat raya kat masjid abu bakar...

JiEjAh_DeEn said...

eddie
suka tgk lelaki pakai teluk belanga..
thn ni pun paksa lokong pakai telok belanga pink miahahaha

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers