June 16, 2009

Mutiara dr Sabah

ahahahah x tau nak buh tajuk apa ..
korang pernah alami kan apa yg aku alami miahahahah

last week kmc member gi sabah tuk cuti² malaysia.
kirim ngan dia mutiara n kristal
nak melaram time raya hahahahahah ekekekeke
tq reen @ makngah muahhhhh :D

ini rantai free .. org itu bg , tq lagik .
kalau gi melancung lagi , sila lah belikan lagi :0
abaikan tgn gumukssss but i like this rantai .. ceklat is my pebret kaler kann?

ini rantai nya ..tantek tantek ..
ini 1 more set , pinky sbb raya tahun ni tema pink .. sooo match !
abaikan model gumuksssss , tumpukan pada rantai sahaja. sekian.
i'm hepi :))




9 komen uolls ::

SyaNa said...

hamboiii ko
sakan la raya tahun ni jauh nu import aksesori

strawberi said...

kmc tu ape..hehe..aku punya..sebijik cam yg gamba no 2 tuh..aku bli kat psr gaya..tp pakai 2-3 hari dh patah..cehh..melayang duit aku..tp murah je..ngeheheh..
nak yg lawa2..pi jamilah jewellery..rambang mata

JiEjAh_DeEn said...

syana
akakakakak silap² lupa pakai :P

strawberi
kmc tuh kelab isteri hehheeee

ArPeGGiOS said...

lawo...
cantik...

tapi tetap ngendeng nak tau citer camno buleh kapel ngan lokong

JiEjAh_DeEn said...

miza
miahahahahah biarlah rahsia..
wahhh tetiba bajet mcm artis miahahah :P

eddie dewanaga said...

huh... mutiara beb.
gua guna rantai silver je, dulu ada loket tengkorak dgn pistol, sejak dah tua2 ni, letak cincin mati je...

JiEjAh_DeEn said...

eddie
wakakakakak tua kah? kah? kah?

amin said...

berape sen semuanye tu...

suhaila-ab said...

huh...blink2 gitewww....

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers