June 25, 2009

Tag Minna vs Vespa


tag dr puan minna minna ..eehhh apesal ekkk minna minna?
bukan minah or mina sahaja ?
miahahahaha
tentang vespa ?
tantik vespa tuhhhh ,
aku pernah merasa naik vespa
naik vespa abg long
ye laaaa masa tu abah dah meninggal , so aku menumpang kasih abg long
abg long ialah BIL @ asben kak long aku
dia sgt baik , penyayang isk isk isk
even sampai sekarang aku masih menyayangi beliau sebagai seorg abah.
ingat lagi masa umur aku 5-6thn , aku dok menepek duk depan vespa
perrghhhhhhhhhhhhh angin byk ooooo
mengerbang² rambut sambil gelak² gembira
kenangannnnn
x lama kot nyawa vespa tuh
x tau bilakan dia kiok .
tp at least aku tetap ada kenangan ngan vespa
korang ado ? adoo? adooo?
hahahaha riakkkkkkkk!!!
10 fakta ttg aku
1-garang .. ini pangai yg sgguh x bleh blah. jgn ikut.
2-sensitif ..x leh tgk mende² menyentuh hati . citer x berapa nak sedih pun aku leleh hhah
3-nasi addict ..bg masa 3hr x jumpa nasik, tentu hidup aku x keruan. kemaruk.
4-kuat keje ..nmpk aku sgt malas kan? asyik² blogging tp disebalik itu i sgt rajin tawww.
5-manja ..pada org tertentu sahaja. aku x manja pada lokong tp sgt manja ngan kakak² aku
6-rajin + malas ..maknanya 2-2pangai ado. kalau time rajin abes berkilat toilet,kalau malas korang sendiri ingat laaaa hahaha
7-tak suka kek , kuih muih or mende² manis. kat rumah aku x de gula sebulan dua pun tatak hal.
8-suka jln² cari pasal , cari mkn, cuci mata,cuci poket bla bla bla
9-sekarang aku rasa aku jadi kedekut semacam..adakah kerana aku risaukan ekonomi yg tidak baik atau aku menjadi kedekut secara semulajadi ? hahaha
10-aku suka sup . segala jenis sup aku layan. ayam ,ikan,daging,sayur etc ..
aku nak bg award ini pada
1-syana
2-miza
3-zara
4-adiya
5-maria


6 komen uolls ::

ZARA 札拉 said...

err..tq kak!!!

minna minna said...

sbb saya bkn minah atau mina. tp saya minna minna.

apsal ek org garang mesti sorg yg sensitip. dah garang, garang jerk ler.

mcm ambo, ambo garang tp sgt la penyodih..huhuhu

JiEjAh_DeEn said...

minna
hahahah tu lerrrr ..
x brutal langsung kan ? hehehhe

zara
hahaha buat tawwwww :D

eddie dewanaga said...

dah lama tak pegi Mutiara JB, dia punya french onion soup, syurga woo... dengan toasted baguette dan soup yg pekat, grated parmesan...

hahaha... Jah, lu garang eh, Adam tak komplen ke??

JiEjAh_DeEn said...

eddie
oittttt lu pun dah jangkit citer mknan ekkk ..hahaha semua syorgaaa..

adam selalu komplen 'mummy ni asyik marah adam'
hahahaha abes tu nak marah saper lagik ? akakaka

ArPeGGiOS said...

saper budak yang akak tag no 2 tu..

kiut banget.... kirim salam yer.

hehehehhehe

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers