June 4, 2009

Asyik bermalas²an


malas menguasai ,
keje² terbengkalai hasil percutian aku selama 2hr dah kawtim.
ehhhh cargasssss gak aku ekkk ? miahahahah perasannn!
mmpppp x tau nak buat apa , settle sket² lagik keje yg ado .
rasa nak ngular laaa tp kalau ngular sure $$$$ ngular sama.
sekarang zaman berjimat cermat ,
nak pindah randah karang mkn duit yg byk even duit x berapa nak byk :P

weekend ni mcm kene balik kg ..againsssssssssssss.
kazen aku tawen.. tp aku mana geng ngan kazen aku tuh sbb aku
adalah sebaya untie² dia miahahahaha .
tp dah lamaaaaaaaaaaaaaaaa x mkn nasik minyak , windu banget.
tgk la dulu , kalau rajin balik la haku .
kalau malas sure menepek kat rumah baru ..leh gak cuci² toilet :D




~ kaseh sayang ~

4 komen uolls ::

eddie dewanaga said...

gua kalau malas kan Jah, gua relax tepi tangga turun ofis, isap rokok, pastu main game dlm henfon... pastu turun bawah, pegi seven eleven, relax minum slurpee! sambil lihat aweks2 lalu lalang...

tu malas ke rajin eh...??

JiEjAh_DeEn said...

eddie
hhahahaha tu rajin , rajin usha aweksss :P

ai said...

cuci toilet pon best apa..puas ati bila dah bersih! keh keh :P

JiEjAh_DeEn said...

ai
tu ler .. leh bertapa lam toilet lak sambil apdet blog :P

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers